Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 70 bodova

Problem-Logosoft=ping

109 pregleda · 11 odgovora · otvorena 19.12.2010. u 17:31

Cao gameri !
Evo nisam bio 2 godine na g.ba pa se sjetio da imam profil
Na ime imam problem sa konekcijom, Korisitm Logosoft wireless 2mb/sec. Imam ping uzasan znaci ne pada sa 100-200 i tako dalje.dok mi je download stabilan i upload naravno.
~Obarao sam sistem 2 puta znaci nemam nikakvih virusa i tako dalje, windows update ugasen takode i firewall, pokusavao sam ono u task menu hl.exe i ono ali nista ne pomaze isao sam kod njih i zvao sam ih kazu da oni nemaju nista sa tim imam jako dobar signal i trebo bi da mi bude ping stabilan.Pitao sam da li varira net kaze rijetko jedino kad su vremenske nepogode jake.
Dakle ima li ko kakvo rijesenje?
Ko pomogne dobiva skromnih 70 bodova!.
~Hvala unaprijed svima,
Ukljcujuci i administraciju!
1.Nemas dati 70boba
2.nemoze ti niko pomoci oko toga
3.Visok ping ti je do Logosofta,a ne do necega drugog (npr.ocistio sam komp od virusa)
BR1cK je napisao/la:
1.Nemas dati 70boba
2.nemoze ti niko pomoci oko toga
3.Visok ping ti je do Logosofta,a ne do necega drugog (npr.ocistio sam komp od virusa)
Nemoj da se glupiras da ne mogu dati 70 bodova pod 2 procitaj temu i ne pravi se tako botardiran.
Nazovi 033/931-999 (lol podrska za korisnike) i reci da provjere je li sve uredu. Pored toga im mozes reci da ti stave "gaming postavke" sto navodno jos smanji ping.
prebaci se na blic.net druze, imao sam i ja problem sa logosoftom imao najveci wirelles paket 4mb ping mi bio 300-500 rijetko kad 60. Presao neki dan na Blic.net svaki server 60-80

Lol je uvodjenjem Flata cijelu strukturu destabilizovo, idoli.
nc je napisao/la:
Nazovi 033/931-999 (lol podrska za korisnike) i reci da provjere je li sve uredu. Pored toga im mozes reci da ti stave "gaming postavke" sto navodno jos smanji ping.
Zvao sam ja to sve ali ne pomaze brate :S,
znaci da je do mene a ne do njih!
reoN1337 je napisao/la:
Zvao sam ja to sve ali ne pomaze brate :S,
znaci da je do mene a ne do njih!
Sacekaj par dana, do njih je. Ako se ne popravi zovi ih opet, budi uporan.
Nemože ti niko ovdje pomoći pod tim pitanjem.Nisi jedini, mnogi se žele na BIP.Moraš biti uporan ili jednostavno prebaciti se na neku drugu uslugu, ili pak zamjeniti operatera.
skile je napisao/la:
Nemože ti niko ovdje pomoći pod tim pitanjem.Nisi jedini, mnogi se žele na BIP.Moraš biti uporan ili jednostavno prebaciti se na neku drugu uslugu, ili pak zamjeniti operatera.
Kontao sam se prebacit na blic.net dolazili mi ljudi tako da nemam pristup njivom iinternetu to jeste :
Imaju oni svoju tacku na avazu a od moje kuce se ne vidi avaz
Moj drug je imao isti problem i taj problem nije riješen bio dok nije otišao u njihov ured da im kaze kakvo je stanje . I sad kad su mu oni regulisali ping na cs-u mu je 10 - 40
da probamo vako...
1.Skini ping fixer
2.Ukucaj rate-ove
3.ako imas neke modele ili tkao nesto obrisi cs...
4.ako sve to ne moze reinstaliraj komp..

:@ edit :O osamari me oct neko od administracije nisam vidio da je logosoft net ja konto logosoft srw u csu :P
reoN1337 je napisao/la:
Kontao sam se prebacit na blic.net dolazili mi ljudi tako da nemam pristup njivom iinternetu to jeste :
Imaju oni svoju tacku na avazu a od moje kuce se ne vidi avaz
Odeš u logosoftov ured i objasniš problem, neskidat se sa telefona i sl, uglavnom malo im dosađivat, ako to neuspije,u najgorem slučaju prikljuciti drugi provajder, mora postojati neki ISP koji je dostupan na tvojoj adresi.

Pročitaj temu:http://www.gamers.ba/forum/7/103104/internet-service-provideri-u-bih/
Nadam se da će ti pomoći, jer imaš sve informacije koje ti trebaju.
GL.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.