Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs 1.6 full screen problem

160 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.11.2010. u 16:00

Neki dan sam instalirao windows7. Instalirao normalno sve drivere i instalirao cs 1.6. Pokrenem igricu i ne bude mi full screen na monitoru nego ostane sa lijeve i desne strane "2 debele crne trake" 
Udjem u igru i idem Options>Video>Display mode i mijenjam ga izmedju Normal i Full Screen i nista se ne mijenja.
Za one koji me nisu skontali ima SLIKA:

Help pls 
- Na kojoj rezoluciji igraš  .
Rezoluciju promijeni
ili na monitoru sebi namijesti sliku
ja nemam LCD pa nez imaju li te opcije na monitoru
resolution u cs nece ti utjecati na resolution dextop
K3n0x je napisao/la:
Rezoluciju promijeni
ili na monitoru sebi namijesti sliku
ja nemam LCD pa nez imaju li te opcije na monitoru
resolution u cs nece ti utjecati na resolution dextop
Ma od 800x600 stavim na maximum, sve sam promjenio ali nista.:r
I kod mene je bila ista situacija ... ali ja sam napravio pokusaj ovako 

LINK:

8-)
Pogledaj na monitoru dali imas AUTO SET, ja imam na svom LG lcdu i kad mi nepase rezolucija tj ima tih crnih crta stisnem to i on razvuce i popuni to sve
tako je i meni, imam w7 i cs crno, samo kod mene nije sa strana nego jedna mala crna linija gore i jedna dole. Kada stavim rezoluciju 640x... onda mi nema toga ili onu 720x... ali meni su te dvije rezolucije odvratne... Tako je kod svakoga ko ima w7. Jedino da stavis onu najvecu rezoluciju pa ti nece biti to crno 
browNe je napisao/la:
tako je i meni, imam w7 i cs crno, samo kod mene nije sa strana nego jedna mala crna linija gore i jedna dole. Kada stavim rezoluciju 640x... onda mi nema toga ili onu 720x... ali meni su te dvije rezolucije odvratne... Tako je kod svakoga ko ima w7. Jedino da stavis onu najvecu rezoluciju pa ti nece biti to crno 
Ja sam stavio najmanju rezoluciju na widescreen - u i sve je uredu 
trazi na monitoru opciju 4:3 in wide
Rezolucija cs-a ti je problem . Te "2 crne linije" nemaju veze sa monitorom , meni je monitor plazma i kad stavim 800x600 pojavi mi se crna linija sa donje strane. Znaci rezoluciju podesi ;]
gl;)
ja sam imao isti problem.ovako stavi full screan,D3D i igraj.
:D
I meni se to desilo stavi ovako

- Renderer- D3D
- Desplay Mode - Normal
- Resolution - 640 - 480

I ja mislim da će ti raditi.
1. Podesi rezoluciju bilo koju osim 720x --- , ako ne bude djelovalo onda vidi da ti nije podešeno na widescreen, ako jest to zamijeniš i onda pwnaš

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.