Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS [Problem] I pojam 1 riječi

118 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.11.2010. u 16:33

1.Dio
Da skratim:
Skinuo sam CS 1.6 s interneta,i sad želio bih igrati preko interneta,ali kada idem na tab internet nema nijednog servera,jel treba još neš instalirati ili?

2.Dio
Šta znači riječ "Đoja Đene",ako se tako kaže ili slično i čija je riječ (bosanska,srbska....)
1 ) Zavisi koji si skinuo CS. Ja sam imao p47 on je tako mogao traziti servere , ali ovaj p48 ne moze .
Tako da reinstal i ostalo ne pomaze , radi lijepi Add Server .

2 ) Bog te pito ko je to izmislio . Nisam nikada za to cuo ali mislim da je from BiH
- Zavisi koji si skinuo , ako je KGB-ov idi na history , tu imaš sve servere koje oni hostuju . Tako da možeš početi sa igrom .

- Prvi put čujem za taj izraz , tako da ne znam .
~ Odakle si skinuo i koji si cs skinuo?
~ Prvi put cujem za tu rijec
^
- Internet listu servera meni samo izbaci kad ne instaliram patch za cs, vec solo.

-a to "Đoja-Đene" ja mislim da znaci "Lafom opet" ,"Kobajagi ponovo", "Ko fol jos" u tom smislu. Nisam sigurna
ljudi imam jedan problem ako moze neko da mi ga resi skinuo sam sony vegas 7.0 i instalirao i ubacio sve sifre kad ocu da ga ukljucim pojavi mi se sledece pise The application has encountered a fatal exception and will close ako bi mogao neko da mi pomogne

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.