Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam problem

138 pregleda · 11 odgovora · otvorena 01.11.2010. u 21:31

Imam problem sa steamom. Znaci jutros sam pokusao uc na steam i ukucao fino username i password, i govori mi da je pogresan password ili username. Nece ni na steamu ni na stranici da udje, a kad odem ono da sam zaboravio password ne posalje nista na e-mail. Ako neko zna rijesit problem ima ove sve bobe
Pa ides forgott my password i posalju ti cod ukucas vratis svoj tamo neki pw i udjes fino ko coe'k
Fragnatic je napisao/la:
Pa jesi li ikad verifikovao mail?
Verifikovan je, ne znam koji mu je.. Sinoc sam normalno igr'o a jutros pokuso uc u steam ne moze -.-
eldaar je napisao/la:
Verifikovan je, ne znam koji mu je.. Sinoc sam normalno igr'o a jutros pokuso uc u steam ne moze -.-
Halali , to je i meni isto bilo.

Popio sam keyloger ;(
eldaar je napisao/la:
javi se steam suportu ako ti je original steam , ako imas code sto si aktivirao steam ...
poz
nameek je napisao/la:
Halali , to je i meni isto bilo.

Popio sam keyloger ;(
Al sto je najgore danas kad sam doso iz skole poso sam da probam ponovo mozel i uslo mi je u steam, nakon 15 sekundi odjednom samo izadje i ja poso kucat pw opet kaze da je netacan
eldaar je napisao/la:
Al sto je najgore danas kad sam doso iz skole poso sam da probam ponovo mozel i uslo mi je u steam, nakon 15 sekundi odjednom samo izadje i ja poso kucat pw opet kaze da je netacan
Znam sve to , samo meni nije nakon 15 sek vec nakon 2,3 min ;(
halali steam ti je sigurno hakovan jbg trebas se cuvas virusa i keylogera
Ako je keylogger, to je vrlo jednostavna situacija, neko ti je promijenio mail, SQ, password, tako da bar bez SQ ne možeš ništa uraditi. :]

Neko te hackovo jbg. =/
Seksanna je napisao/la:
Ako je keylogger, to je vrlo jednostavna situacija, neko ti je promijenio mail, SQ, password, tako da bar bez SQ ne možeš ništa uraditi. :]

Neko te hackovo jbg. =/
Malo mi je cudno da je key logger, kod ovih sto me imaju u prijateljima na steamu pise da sam offline 2 dana otkad nisam ni uso sam, a nijedan drugi pw mi ne nedostaje osim steama

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.