Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Black Ops Steam problem

165 pregleda · 11 odgovora · otvorena 11.11.2010. u 09:01

ZZ...
e ovako imam problem sa instalacaijom black ops,skinuo sam ga maloprije..i kad udjem u setup ono mi ga preko steama instal..a kad kliknem ono steam service nista se ne pojavljuje:
evo slika
LenoX_ je napisao/la:
pa ak nemas org key dzaba ti install :r
ma ima ono ,da bypass steam instalaciju,da ga instalira bez steama...kao sto se just cause 2 instalir'o ako iko zna
asteroID je napisao/la:
ma ima ono ,da bypass steam instalaciju,da ga instalira bez steama...kao sto se just cause 2 instalir'o ako iko zna
Ako si skinuo sa piratebay-a steam verziju, onda nema šanse, pazi šta skidaš.
MushRoom je napisao/la:
Ako si skinuo sa piratebay-a steam verziju, onda nema šanse, pazi šta skidaš.
nasao sam program,extraktuje sve one fajlove,i samo crackujem i igram,evo mi se extraktujte..:D
e to je kad svašta skidaš i ja sam se tako oprzio sa black opsom ali sam našao dobru verziju javi mi se na pm za linkove pozz.;)
Ma treba sacekat dobru verziju pirata.
TUKY je napisao/la:
Ma treba sacekat dobru verziju pirata.
Već ima dobra verzija, SKIDROW.
Kupili smo juce COD7 i istu stvar imamo. Kada hocemo da pokrenemo igricu kaze da Steam treba biti ukljucen....
kekaana je napisao/la:
Kupili smo juce COD7 i istu stvar imamo. Kada hocemo da pokrenemo igricu kaze da Steam treba biti ukljucen....
ako si kupio igricu, onda jarane moras da napravis steam account, tj da se registrujes na steam, jer preko njega original ide, i onda nebi trebao imat problema kao i mi ostali
HAM7A je napisao/la:
ako si kupio igricu, onda jarane moras da napravis steam account, tj da se registrujes na steam, jer preko njega original ide, i onda nebi trebao imat problema kao i mi ostali
jeste kupljena, ali na Siranu. juce sam isao kod lika i kaze rucno pokreni directx i cc++. sve uradjeno i opet nista.
da ti kazem iskreno neznam sta je Sirana ?!

ja sam kupio igru preko steam-a, i ide bez problema ...

directX 11 bi "normalno" trebao imat na cd ...

sad neznam tacno, jel nemozes da instaliras steam, ili nemozes da instaliras igru, de malo pojasni ....

i kad dodje sta ti pise, nesto ti mora pisati, nemoze samo da "nece"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.