Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mystery Majice

1.125 pregleda · 44 odgovora · otvorena 28.10.2010. u 21:59

Pozdrav Svima,

Uspjeli smo izdat nase prve majice u prodaju, tacni MYSTERY Majice.

O cemu se radi ?

" rel="nofollow" target="_blank">http://www.mys.ba/front.png[/img]

Naravno pozadi vash nick koji odaberete.

Majice inace kostaju 9 eura, ali mystery ima 50% tako da svi koji se odluce da naruce, neka mi se jave na PM dobit ce kupon kod, koji ce im smanjit cijenu za 50%.

Znaci mystery majice kostaju 4.5 EURA

Nacin placanje i postarina : http://narucimajicu.com/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=84

Ako ste iz bosne postarina za majicu ce vam doci oko 3 eura, najbolje je da se utalite sa drugom narucite 2 majice, postarina vam je 3 eura ista, jer 2 maice su 1 kila, i to je tacno 3 eura za postarinu 

Maicu mozete naruciti ovdje : http://narucimajicu.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=37&flypage=flypage.tpl&product_id=525&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

Ako ste iz bosne maica vam stize na kucnu adresu za manje od 5 radnih dana i pri dobivanju maice, placate istu.

Za vishe informacija http://www.narucimajicu.com

Hvala svima koji ce narucit maicu, i nadam se da nece biti negativnih komentara 
Isto tako nisam spomenuo, koji ce vam ku*ac kada samo online igrate.
Kad ste zadnji put zajedno otisli na lan turnir :<<<<<<<<

Post dobio šamar od nera_f

nYkoLa je napisao/la:
Isto tako nisam spomenuo, koji ce vam ku*ac kada samo online igrate.
Kad ste zadnji put zajedno otisli na lan turnir :<<<<<<<<
+1

Semir objasnio .

Post dobio šamar od nera_f

Nigdje nisam procitao "da li smo trebali raditi majice" ?

Ukoliko neko s Ilidze oce da kupi, dacu i ja pare za jednu (i platiti postarinu), cisto da se "pomogne" sve ovo. Svaka cast na organizovanosti

EDIT : Pobrisao sam veci dio postova...

SVI KOJI STE NAPISALI MAICA I OSTALE STVARI, JE***A VAM GRAMATIKA, PRAVOPIS I SVE OSTALO SVE !

To je najbitnije... Nikad se mi necemo promjeniti...

I da... Sledeci profesor BHS-a ce biti banovan !
nera_f je napisao/la:

Ukoliko neko s Ilidze oce da kupi, dacu i ja pare za jednu (i platiti postarinu), cisto da se "pomogne" sve ovo. Svaka cast na organizovanosti :-*

SVI KOJI STE NAPISALI MAICA I OSTALE STVARI, JE***A VAM GRAMATIKA, PRAVOPIS I SVE OSTALO SVE !

Nera ocu ja!!!1
a ne brate likovi dzaba su to postavili likovi jedva nadju majce od fnatica i mTw-a a oni stavljaju svoje majce.. :S
- Fino ste vi ovo uradili i mogu reći da mi se dosta dopao dizajn majice .

Jedno pitanje , da li možemo naručiti majice u boji , npr . žuta , plava , crna etc .
NemoN je napisao/la:
- Fino ste vi ovo uradili i mogu reći da mi se dosta dopao dizajn majice .

Jedno pitanje , da li možemo naručiti majice u boji , npr . žuta , plava , crna etc .
Trenutno samo bijela, jer su nam nekako najsimpaticnije, uskoro duxerice
53m1r je napisao/la:
Trenutno samo bijela, jer su nam nekako najsimpaticnije, uskoro duxerice
Ja ti obecavam da cu kupit
masssiv je napisao/la:
Ja ti obecavam da cu kupit
tebe sam i racuno
reLo je napisao/la:
Šta je maica, prosvijetli me pls?
to ti je majica :r

Post dobio aplauz od reLo

neznam ocu dobit samar - ban ... al opet imam pravo na misljenje....

- dizajn fin i sve svidja mi se , svaka cast sto se trudite....
- ne razumijem sto bi netko kupovao vase majice , ne znam nosa li itko od sk , fnatica i ostalih majice... zasto trosit na ovakav tip majice kad znaju da je u zivotu 2-3 puta nece obuci

- trudite se oko cs scene ...a ne oko dizajna i prodaje , kad niste jos na tom nivou.. ko sto su oni iznad naveli ne kupuju od eu4ie , kka ili oldiesa majice... a bolji su od vas vise puta... kad bili poznati ko oni , onda bi podrzavao ovu prodaju majica...

- znam da nisi reko da kupimo - promovirao si ... al opet imam pravo na misljenje

no h8 <3
strampla je napisao/la:
to ti je majica :r
reLo hhah brate najaci si cuj sta je maica :D
I jos jedva stvar me interesuje:

"jer 2 maice su 1 kila"

Ja se nadam da nisu punjene zeljezom ili nekom legurom ?
VioleN je napisao/la:

"jer 2 maice su 1 kila"

kada se salje postom racunaju se dvije majice kao jedna kila, kontas, za 2kg placas 6km, a 2 majice su 1kg = 3 km :)
@ tema - majice su extra, ne znam sta vi pametujete, ako ih necete kupiti ili nesto pametno reci sutite, sta fali ovoj majici ? cuj niste vi sk, jel mozda svrsavate na sk i fnatic -.-
dignite glavu malo iz tog svijeta, moraju se promovisati ljudi, zaradjivati il' sta vec, oni nisu pametni samo ste vi pametni koji znate reci "MAICA" sta je to itd itd, svi ste pismeni i svi ste studirali gramatiku svog maternjeg jezika, cao profesori nisam vas prepoz'no. ;) Cu'
btw. da su rekli da dijele 100 besplatnih majica, kojih se 100 ljudi javi na temu dobijaju, ja mislim bilo bi u minuti 300 postova, svi bi ovi gore govorili, evo ja, ja, ja, ja, ja... ;) realno
N_L_o_Ym je napisao/la:
kada se salje postom racunaju se dvije majice kao jedna kila, kontas, za 2kg placas 6km, a 2 majice su 1kg = 3 km
@ tema - majice su extra, ne znam sta vi pametujete, ako ih necete kupiti ili nesto pametno reci sutite, sta fali ovoj majici ? cuj niste vi sk, jel mozda svrsavate na sk i fnatic -.-
dignite glavu malo iz tog svijeta, moraju se promovisati ljudi, zaradjivati il' sta vec, oni nisu pametni samo ste vi pametni koji znate reci "MAICA" sta je to itd itd, svi ste pismeni i svi ste studirali gramatiku svog maternjeg jezika, cao profesori nisam vas prepoz'no. Cu'
btw. da su rekli da dijele 100 besplatnih majica, kojih se 100 ljudi javi na temu dobijaju, ja mislim bilo bi u minuti 300 postova, svi bi ovi gore govorili, evo ja, ja, ja, ja, ja... realno
Jarane, ne racunaju se 2 majice k'o 1kg, nego ti je slanje posiljke do 1kg 3€. Jedna majica je teska 0.4KG zbog ambalaze. Sto se tice majica dizajn mi se pravo svidja. U ostalom niko vas ne tjera da kupite.

Pohvalno je to sto se trudite na svim poljima. Posebno treba pohvaliti mys ligu. To nije nimalo nahko organizovati. To sto ne igraju lan to je njihova stvar. Nije da branim mys ali je tako. Dje ste vi igrali to me interesuje?

Poz
N_L_o_Ym je napisao/la:
kada se salje postom racunaju se dvije majice kao jedna kila, kontas, za 2kg placas 6km, a 2 majice su 1kg = 3 km
dignite glavu malo iz tog svijeta, moraju se promovisati ljudi, zaradjivati il' sta vec, oni nisu pametni samo ste vi pametni koji znate reci "MAICA" sta je to itd itd, svi ste pismeni i svi ste studirali gramatiku svog maternjeg jezika, cao profesori nisam vas prepoz'no. Cu'
btw. da su rekli da dijele 100 besplatnih majica, kojih se 100 ljudi javi na temu dobijaju, ja mislim bilo bi u minuti 300 postova, svi bi ovi gore govorili, evo ja, ja, ja, ja, ja... realno
Procitaj jos par puta moj post. Dobro, mozda 10ak puta.
Valjda ces onda skontati.
VioleN je napisao/la:

"jer 2 maice su 1 kila"

Ne salju maice sigurno na suho, dodju zapakovane u paketu, tako da
nera_f je napisao/la:

Ukoliko neko s Ilidze oce da kupi, dacu i ja pare za jednu (i platiti postarinu), cisto da se "pomogne" sve ovo. Svaka cast na organizovanosti :-*

clan administracije da se ovako ponasa ? :r
Pohvalno.

Izgled majci mi se sviđa, možda bude nešto.
Ja nemam da platim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.