Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SAW 3D @ Cinema City ? :)

333 pregleda · 30 odgovora · otvorena 27.10.2010. u 22:01

Dobro vecher dobri ljudi =D

- Posto je sada doslo i u Cinema City 3D Filmovi.

Mislim da se poceo film prikazivati prije nekoliko dana [nisam siguran], pa me zanima kakav je film 3D fazoni ?

Gledao sam trailer, film prejak, takodjer sam gledao sve partove SAW Movia pa kako pise ovo je zadnji SAW Movie.

Hvala unaprijed .)

http://saw3dmovie.com/
Prije par dana sam gledao repertoar upravo zbog Saw-a, ali ga nisu jos poceli prikazivati..
KillaOR je napisao/la:
Prije par dana sam gledao repertoar upravo zbog Saw-a, ali ga nisu jos poceli prikazivati..
Aha, posto na njihovoj stranici se tesko snaci

- valjda se pocinje onda tek sutra prikazivati u Cinema City, koliko ovdje vidim u 21:15

Mislim da je TRAILER samo tako JAK !

http://www.youtube.com/watch?v=nVQZIJr6z2g
Dragi mire sutra premijera SAW-a , isao vec na 3D resident evil nemozes vjerovat da je to istina, pratis tekst ovo ono, vidis fali 1 slovo kad slovo pored tebe ! ultra se sjebes, onda ono puca ti se trzas pa onda ide sjekira ti se sagnes ono pravo ultra !
vec rezervisane 2 karte sutra za SAW, premijera u 9 i 15, 8 KM karta ! idemo ja i jaran sutra, ako ce jos neko ici nek javi !

Od pocetka ste gledali druge kako pate
sada je dosao red na vas da patite !
SAW 7 3D !

Zadnji dio SAW-a i to 3D, nema vise Jigsawa . Bio bi red da se pogleda !
miire je napisao/la:

- valjda se pocinje onda tek sutra prikazivati u Cinema City, koliko ovdje vidim u 21:15

Da da od sutra, evo nasao sam na njihovom webu http://www.cinemacity.ba/najave.php?najava_id=172

Rekao sam, moram to pogledati
Ja sam kupio karte za petak :$ . Jedva cekam xD

btw. Mislio sam da su previse "napuhali" ovu 3D tehnologiju xD , ali kad sam pogledao onaj resident evil : after life , sve mi je bilo jasno :D . Znaci 100x veci DOZIVLJAJ u 3D . ;)
jigsaw je napisao/la:
Dragi mire sutra premijera SAW-a , isao vec na 3D resident evil nemozes vjerovat da je to istina, pratis tekst ovo ono, vidis fali 1 slovo kad slovo pored tebe ! ultra se sjebes, onda ono puca ti se trzas pa onda ide sjekira ti se sagnes ono pravo ultra !
vec rezervisane 2 karte sutra za SAW, premijera u 9 i 15, 8 KM karta ! idemo ja i jaran sutra, ako ce jos neko ici nek javi !

SAW 7 3D !

Ja idem u subotu da gledam, jedva cekam

- Gledao sam i Resident Evil After Life na kompu, ali moram otic i da gledam 3D :$

aaaaa !
jigsaw je napisao/la:

SAW 7 3D !

Najjače na početku kad ona žena baci one okrugle hepeke (ninđa fazone).. kontaš ide u tebe

jak resident evil, jak film pravo..
miire je napisao/la:

Jarane sutra je SAW 3D nezz u kolko ce biti i dem i ja ..
Moram to gledati , vec sam gledao resident evil 3D after life ....
Jedva cekam veceras da u 00:00 da vidim u kolko ce biti film .......
Koga god da pitam hoces na premijeru, kaze necu idem u petak ili preko vikenda ! Ja vec kupio karte kontam nestat ce , kako je krenulo bit cu sam

Volim SAW
ja idem sutra u 9 i 15 s rajom da gledamo SAW ocekujem dobar film
jigsaw je napisao/la:
Koga god da pitam hoces na premijeru, kaze necu idem u petak ili preko vikenda ! Ja vec kupio karte kontam nestat ce , kako je krenulo bit cu sam

Volim SAW
jes naocare dobio ? haha
Možel se konkretno šta reći.
Vrijeme, kada imaju filmovi ?
kad ce to da bude u zenici,da idem s jaranima,ja sam iz kaknja!
imate li neke informacije o tome ili samo Sa?
ili gdje je vec taj Cinema City?
jigsaw je napisao/la:
Dragi mire sutra premijera SAW-a :D, isao vec na 3D resident evil nemozes vjerovat da je to istina, pratis tekst ovo ono, vidis fali 1 slovo kad slovo pored tebe ! ultra se sjebes, onda ono puca ti se trzas pa onda ide sjekira ti se sagnes ono pravo ultra !

SAW 7 3D !

Zadnji dio SAW-a i to 3D, nema vise Jigsawa :(. Bio bi red da se pogleda !
također sam bio u cinema-c. i gledao resident evil film...
osim tih šuriken-a koji lete na početku filma ... i još dva-tri efekta
(malo kamenje leti, malo prašine ) sve ostalo je low ...
ta 2-3 efekta je sve što su ponudili od 3d filma resident evil,
a pored toga što su efekti minimalni, film je preloš da bi se nastavilo bilo šta o tome raspravljat

tako ako ste planirali ići gledat iresident evil. preporučujem da to izbjegnete i uštedite sebi 8 km

lijep pozdrav
Gledat ću Đavo i Posljednji Egzorcizam kao zagrijava za grand finale : Harry Potter and the Deathly Hallows Part One 3D ! ! !
Takoder u petak idem gledati SAW Mislim da ce biti prejak samo tako , sto film sto efekti !!!

Pitanje : Cijena *?
jigsaw je napisao/la:
Koga god da pitam hoces na premijeru, kaze necu idem u petak ili preko vikenda ! Ja vec kupio karte kontam nestat ce , kako je krenulo bit cu sam :D

Volim SAW
e burgaa sta je ovo jedna 6 a druga 8 il me ocii varajuu :) jel to ako uzmes dvije il vise karti prva te kosta 8 a druga 6 km?
Tek sutra izlazi u kina.
Pogledaj trailer ima finih isjecaka dozivljaja.

btw Miire kad ces ti pravit cs 3d movies ?

♥

@ ovaj iznad:

Ta ispod mu je karta 'slagalica strave 6'
Vidis i po vremenu i datumu

Peace.
Idem i ja sutra da gledam SAW, kazu da je kao uradjen u najboljoj 3D tehnici pa vidjet cemo. Nisam nesto odusevljen 3D tehnologijom, bar ne onime sto su predstavili u Resident Evil-u.
U citavom filmu bilo je par scena gdje dolazi to bas do izrazaja kao sto je padanje kise, bacanje onih shuriken-a i scena kada ona zabije staklo onoj dzukeli u glavu, sve ostalo je nevrijedno spomena. Film kao film i nije lose uradjen jer sam ja inace ljubitelj SF-ova ali sto se tice 3D-a jako, jako lose. Vidjet cemo na sta ce sutra Saw da lici i naravno ceka se Piranha.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.