Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da bacimo game

318 pregleda · 17 odgovora · otvorena 27.10.2010. u 10:16

igra dota, mapa 6.69b, mode sdso, garena - soba BIH, vrijeme 20:00, moj nick cilic to je to pozdrav

ako ja slucajno nebudem mogo hostat radi nekih problema bilo to radi neta ili neceg drugog molio bih da se netko javi kao alternativni host
Ja klikno bezveze, mislim bi ja, al tek pocinjem ucit igrat dote, mislim imam instalirano sve i uzimam protektora onog malog ludog zelenog, al ne kontam jos najbolje sastavljanje toljaga hahaahah
al super, druzenje xD
super ideja al steta sto sam prestao igrati dote prije jedno 10 dana igram samo league of legends(puno zanimljivija od dote !)
Ajde nace se vremena za taj game, trebalo bi biti zanimljivo. Nadam se da ce odziv biti dobar.

Nick : ZuZa3
ID: 8292180

Mogu hostat! Ako bude potrebno igraca imam ja jos 3 spremna igraca da ulete.
100KAA je napisao/la:
Ja klikno bezveze, mislim bi ja, al tek pocinjem ucit igrat dote, mislim imam instalirano sve i uzimam protektora onog malog ludog zelenog, al ne kontam jos najbolje sastavljanje toljaga hahaahah
al super, druzenje xD
http://www.dotastrategy.com/
mozes tu nac' statistike za heroje npr. koji item kojem heroju treba itd

btw. mogli smo poigrat jednu ?

edit ; SKULL STFU ?

nick @ garena ; dandaraaa
paranormal je napisao/la:
http://www.dotastrategy.com/
mozes tu nac' statistike za heroje npr. koji item kojem heroju treba itd :)

btw. mogli smo poigrat jednu ?

edit ; SKULL STFU ?

nick @ garena ; dandaraaa
Cuj statistike , valjda strategije ...
Pokusacu doci..

Offtopic:

Kada smo vec kod Dote ako neko ima dobru stranicu sa guid-ovima,item build za heroje i to neka mi posalje na GB
ja bi igrao al mozel ikako ranije .Meni stari dolazi oko 8 kuci pa me tjera du ucim :/ .
vrabaCC je napisao/la:
ja bi igrao al mozel ikako ranije .Meni stari dolazi oko 8 kuci pa me tjera du ucim :/ .
j**o dotu uci samo, pametan ti je stari sto te tjera..
Kao sto sam rekao mogu ja hostati. De ovaj momak sto je otvorio temu neka edituije svoj post i napise sve nickove igraca koji su rekli da ce igrat.
carNage je napisao/la:
super ideja al steta sto sam prestao igrati dote prije jedno 10 dana igram samo league of legends(puno zanimljivija od dote !)
dodaj me RiskCocaCola

Cho'Gath ftw
Evo morem ja igrat, nisam igrao dotu pola i vise godine, pa cisto koju rekreativno :)

Nick: RibljaCorba
UID: 5651347
JazzBone je napisao/la:
Doci cu i ja da odigram jednu, nisam odavno.
Nick: I_am_ur_friend
Daj jazzbone pusti suplje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.