Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Garena loading

103 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.12.2010. u 15:07

Znači od jutros imam problem sa garenom.Kada pokušam "login" čekam loading 3,4 min i opet se ništa ne dešava(inače bi trebalo trajati 3,4 sec).

Pokušavao sam reinstall , mjenjao servere i slična sranja al' nikakve koristi -.-'

Pa ako neko' zna il' barem ima neku opciju nek kaže , biću zahvalan.

btw. Ako želite neku nagradu nije problem , dobit ćete
Ostavi samo evo ja sam maloprije ulazio, znaci kad krene loading samo ostavi i cekaj meni je nakon nekih 5 min usao  znaci nije samo kod tebe. 
Mladjox je napisao/la:
Ostavi samo evo ja sam maloprije ulazio, znaci kad krene loading samo ostavi i cekaj meni je nakon nekih 5 min usao znaci nije samo kod tebe.
Ma 3,4 min samo rekao čisto figurativno , čekao sam i više i onda mi piše "connect to server failed"
xxxk je napisao/la:
Ma 3,4 min samo rekao čisto figurativno , čekao sam i više i onda mi piše "connect to server failed":-X
zanimljivo :D

probaj neki drugi server tamo selektovati gdje onaj prozor sto kucas login podatke :)
Go to Garena Folder > server.xml(it's called SERVER, xml is a document type) and edit it with notepad>insert the following 'code' <server name="Garena Server 5" ip="us4.garenaconnect.com" rate="25"/'

Post dobio aplauz od VioleN

VioleN je napisao/la:
Go to Garena Folder > server.xml(it's called SERVER, xml is a document type) and edit it with notepad>insert the following 'code' <server name="Garena Server 5" ip="us4.garenaconnect.com" rate="25"/'
:-*:-*
VioleN je napisao/la:
Emire ti si uvijek bio duhovit.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.