Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 50 bodova

sastav engleski

419 pregleda · 31 odgovor · otvorena 26.10.2010. u 17:56

Treba mi neko ko će mi sastavit' sastav na engleskom...
TEMA:"tesko je opstatit u ovom okrutom svijet (droga)"

Treba 12-15 rečenica ...
Ko sastavi najbolje dobija bodove !

TREBA MI DO VEČERAS DO JEDNO 00:00

Et
Ja ti sastavljam za momenat :P pola sata gotovo zagarantovana 5 :P dodaj me na msn odmah [email uklonjen]
God_Like je napisao/la:
Ja ti sastavljam za momenat pola sata gotovo zagarantovana 5 dodaj me na msn odmah [email uklonjen]
SIne ti ne znas napisati sastav ni na bosanskom jeziku a kamo li na engleskom... Uozbilji se malo.
reLo je napisao/la:
SIne ti ne znas napisati sastav ni na bosanskom jeziku a kamo li na engleskom... Uozbilji se malo.
HAHAHAHAHAHA jao relo šta sramotiš čovjeka , možda ima rodbine u engleskoj.
reLo je napisao/la:
hahha brate,znam engleski perfektno,a plus bruda mi je u americi haha ako ti trebadne sastav javi se slobodno ali evo ako ocete da okacim zavrsio sam rad :D
God_Like je napisao/la:
hahha brate,znam engleski perfektno,a plus bruda mi je u americi haha ako ti trebadne sastav javi se slobodno ali evo ako ocete da okacim zavrsio sam rad :D
Ako nije problem...
Dobar ti taj rad.
http://www.writefix.com/argument/drugsprobsoln.htm

@ edit : jbg vidim sry -.-
scootzzZz je napisao/la:
Dobar ti taj rad.
http://www.writefix.com/argument/drugsprobsoln.htm

@ edit : jbg vidim sry -.-
de bjezzz, ja sam prva napisala!
God_Like je napisao/la:
AAAAAA
To sam jaranu isto nasao

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:TR_476a8oRcJ:www.writefix.com/writing/problem/drugs.doc+The+medical+and+psychological+effects+are+very+obvious.&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr
Ja cu ti najvjerovatnije uradit ovaj sastav, ali opet mozda ne stignem rad raznoliki' testova za koje se treba pripremit'.

Sto se tice engleskog, znam ga bolje nego bosanski i nije mi nikakav problem sastaviti esej na ovu temu.

Nista nije sigurno 100 % sve je relativno
ako se ne javim do 21 onda nista

Et'.

Edit_____

Daj popustite lika hoce da bude pametan al mu ne ide.
Procitajte mu postove, nije on za ismijavanje vec za sazaljevanja.
In the world where you don't know for real friend, in this cruel destination of our lifes, drug is main thing to satisfact yourself. As the our morale falls apart, same thing happens with our possibilty to reach happines without help of any substances. Drug is hell, it's a fact. Once you step inside that hell, you're the one who's fighting, and mostly losing. It's really hard to keep yourself away from all this; it's entered our lifes like a air, but destroyed us like a tornado. Out there, in the world, are many examples of once-very-ordinary people who steped into the drug world just because of curiosity. Let them tell the story of the hell, they know that better. If you survive without geting involved into the world of the drugs, you're lucky man. Every step we take is a one step more, but we should watch where we step, because our steps can lead on two ways : Way of good, and way of bad life - it's up to you, and nobody else.
Drugs ... many kinds and many ways to find them. It's available almost to everyone with the money in the pocket. It's navigating the streets, like the ships sail the seas. There are many warnings, but mostly ignored ... Many people who fight for what's right in world, for extermination of drugs, but drug still lives, and it will live forever. It's up to us will we survive the world on our own, or we will seek for help of the hell ... of drugs.

Eto nešto nabrzaka Moguće da sam napisao neke riječi pogrešno, pa ako primjetiš reci da ispravim xD (nisam siguran da li ima 15 rečenica, jednostavno sam tako napisao )
dea je napisao/la:
dea (RADIO): Enemy spotted.
*** dea killed God_Like with a headshot from google.com **
dea (RADIO): Enemy down.
Counter-Terrorists Win!

=D

@topic
Kako mislis uopste naucit engleski koji je bitan ko maternji, ako budes stalno trazio od nekog da za tebe radi. Nadji na google-u imas tonu stranica za ucenje engleskog sto tekstualno, slikovno pa cak i video tutorijala.
_Edy_ je napisao/la:
Ja cu ti najvjerovatnije uradit ovaj sastav, ali opet mozda ne stignem rad raznoliki' testova za koje se treba pripremit'. :(

Sto se tice engleskog, znam ga bolje nego bosanski i nije mi nikakav problem sastaviti esej na ovu temu.

Nista nije sigurno 100 % sve je relativno :)
ako se ne javim do 21 onda nista :-[

Et'.

Edit_____

Daj popustite lika hoce da bude pametan al mu ne ide.
Procitajte mu postove, nije on za ismijavanje vec za sazaljevanja. :(
Znaci edi pravis se pametan,mozzda jesam za sazaljenja neznas kako je kome,jeli inspiran sad ili ne,i da potrazio sam temu na netu ali sam je ispravio full znaci samo nisam znao poceti a to sto sam copy paste sa stranice ovdje:izgleda da sam mutav pa sam zaboravio copy paste iz notepada.Prije nego nekoga osudis razmisli malo
codex je napisao/la:
dea (RADIO): Enemy spotted.
*** dea killed God_Like with a headshot from google.com **
dea (RADIO): Enemy down.
Counter-Terrorists Win!

=D

@topic
Kako mislis uopste naucit engleski koji je bitan ko maternji, ako budes stalno trazio od nekog da za tebe radi. Nadji na google-u imas tonu stranica za ucenje engleskog sto tekstualno, slikovno pa cak i video tutorijala.
Hvalaaaaaa Bolja sam od entela preksinoc u polufinalu
God_Like je napisao/la:
Znaci edi pravis se pametan,mozzda jesam za sazaljenja neznas kako je kome,jeli inspiran sad ili ne,i da potrazio sam temu na netu ali sam je ispravio full znaci samo nisam znao poceti a to sto sam copy paste sa stranice ovdje:izgleda da sam mutav pa sam zaboravio copy paste iz notepada.Prije nego nekoga osudis razmisli malo
Tup glup.
Napisi sastav na nasem jeziku i izbacice ti prevod :)))
evo: http://translate.google.com/#hr|en|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.