Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gej parada

914 pregleda · 80 odgovora · otvorena 09.10.2010. u 22:58

Kao što znate, sutra se u Beogradu odvija nova gej parada. Čitam i slušam vijesti i sve mi sluti na to da će biti krvi ili, nedaj Bože, mrtvih glava.

Da li ste vi za ovu paradu i kako prognozirate njen ishod?

Nemojte samo žestoko pisati 
Jedino sto mi je zalosno je to da su platili 5000 policajca da cuvaju homoseksualce a nmg pomoci 100 djece da ozdrave tj da doniraju njima pare
Mislim, nemam nista protiv gay populacije al ovo je stvarno tuzno
iskreno,nemam nista protiv gay populacije,osim sto mi je ogavno kada vidim kako se grle,ljube itd..
sto se mene tice,ne bi trebali da se toliko "eksponiraju" u javnosti,inace,ne samo u Srbiji,znaju i sami da ce sutra dobiti itekakve batine,ludi su Grobari i Delije 
boli me ku**c, nek rade sa svog života šta god ih volja... što se mene tiče nek' kućnog ljubimca karaju
Ako su vec pedercine, onda to trebaju raditi iza zatvorenih zidova, a ne provocirati javnost nekim paradiranjem.. Nije ovo zapad, ovo je balkan.. Normalno da treba protestovat, a po mogucnosti nekom nesto slomiti 
Igrao sam 3+. 
SongyDesigns je napisao/la:
Ako svako tko dijeli ovako misljenje ne dobije 6-mjesecni ban samo ce se dokazati koliko su lose informisani i maloumni nadlezni za to, kao i svi koji postave komentar slican citiranom.

Molim vas:
http://www.youtube.com/watch?v=om6AA0u7lME
Čovjek ima slobodno volju i može odlučivati šta će raditi. U organizmu može biti poremećaj u odnosima nekih ćelija, ne znam kako se zovu, davno sam učio, ali kada se to dešava samo se dešavaju neke sitne promjene na izgledu i ponašanju.
Ovo je slično pitanje kao ono, da ako se pri rođenju određuje cjelokupna sudbina djeteta, zašto smo onda krivi za postupke koje radimo?
Zato što čovjek može razlikovati dobro od lošeg, pravog puta i krivog, a sigurno je da ovi ljudi nisu na pravom putu.
KajotY je napisao/la:
Neznam koji qurac prave parade :/, jel mi mozda pravimo Straight parade ??? :S
Vidi se da nisi informisan o gay paradi.
Gay Parade ili parada ponosa je tu da pokaze narodu da je normalno biti gay. Da osobama homosexualnog opredjeljenja pokazu da je normalno, da se ne moraju stiditi i bojati toga.

Isto kao sto su demonstracije da se pokaze neko misljenje odredjene mase, tako je i ova parada za to da ohrabri ljude koji zive u strahu i ponizenju.

Isto kao sto su ljudi poginuli da u raznim pobunama i demonstracijama pokusavajuci ostvariti svoj cilj, tako i oni daju sve od sebe da se izbore za svoja prava. Da nema takvih ljudi, najvjerovatnije bi idalje imali robovlasnistvo, a ne demokratiju.

Oni se bore kao sto su se borili robovi, gladiatori, crnci.... bore se za sebe. Ovo je njihov vid borbe.

Tebi i mnogima drugima je to glupo i ne svidja vam se. Njima je to zivotna zelja. Da se izbore za svoja prava i prava buducih narastaja.

@Tema
Nemam nista protiv gay parade, niti protiv homosexualaca. Ljudi su kao i ja, ti, on, ona, oni..... Oni tvrde da to nije njihov izbor nego da jednostavno jesu takvi odkad znaju za sebe. Da se malo informisete, naisli biste na netu na hrpu tekstova gdje gay osobe pisu o sebi. O problemima, o sexualnosti, pa i o tome kako su pokusavali da budu "normalni" ali nisu uspjeli

Meni ih je licno zao jer ih veci dio naroda prezire, smatra bolesnim, moraju zivjeti u "tajnosti", moraju glumiti da su neko drugi. To se ne moze nazivati zivotom.

Sto se tice problema i povredjenih. Mislim da ce sve ici uglavnom kako treba. Naravno, navijaci (tacnije idioti jer za mene to nisu navijaci) ce pokusati nesto uraditi, ali broj policajaca je ogroman. Cak i do 5 policajaca po ucesniku parade. Nije mala stvar. Put je malen i u blizini drzavnih zgrada sto znaci dodatno obezbjedjenje. A i evropska unija dodatno vrsi pritisak na Srbiju da obezbjede sigurnost ucesnika ili ce biti sankcije.

P.S.
Mrziti homosexualce samo zbog toga, gore je nego biti nacionalista i fasista zajedno. Sto se tice vjere imas izbora. Pa mrziti nekoga zbog izbora je i u neku ruku "razumljivo". Ali mrziti nekoga zato sto ga je Bog takvog stvorio za mene je neshvatljivo. Da li mrzite invalide ili retardirane osobe zbog toga? Predpostavljam da ne. Eh, to vam je isto.

Toliko od mene. Pusa. :P
SongyDesigns je napisao/la:
Ako svako tko dijeli ovako misljenje ne dobije 6-mjesecni ban samo ce se dokazati koliko su lose informisani i maloumni nadlezni za to, kao i svi koji postave komentar slican citiranom.

Molim vas:
http://www.youtube.com/watch?v=om6AA0u7lME
Dobar video, ali mislis da njih zanima ovo ? Vazno je to sto je neko drugaciji, sto odstupa/izdvaja se iz grupe. Vazno je na nekom iskaliti bijes.

Bez obzira jel to u vidu drugcijeg sexualnog opredljejenja, religije, nacionalnosti...., muzike itd.
Ja mislim da ce njima sutra Navijaci pokazati, kako stvari stoje ..

Lovacke pracke su kupljene ( na 150 m ubijaju tezak plijen poput vuka, divlje svinje i sl.), ceka se samo plijen na setnji 
Čuj to je njima normalno. Nek rade šta hoće. Tu 'bolest' treba iskorijeniti što prije. Silom il' milom. Samo truju društvo. Ako je ovo uvjet za EU, nek se gone u 300 pi**i materini.

Sad oni fol homoseksualci i žele to promovirat? Hajmo i mi hetroseksualci izaci i hodati? Koji im to ku**c treba? Čisto provociranje javnosti, zna se kako će omladina reagirati i omladina će opet najviše najebati.

Treba ih dobro izdegenječit!
koliko vidim,nece njima biti veselo :$
voLume je napisao/la:
Možda bude belaja, ali sigurno neće biti onako kako bi bilo da dođu u Sarajevo. 
Normala da niko nemoze sa Vehabijama jednom samo pokusali i bilo ih u miljackoj ma to bjezali ko misewi kada dosli braca iznad zakona VEHASI RULS ! Jedva zive glave izvukli ali to je Srbiji jedan od nacina da udju u EU nama takva Europa netreba dosta nam i bezvizni mogu u Svedsku i Austriju druge me zemlje nezanimaju  
reLo jeste gay, al' nema veze, i ja sam.

Ali šta ćeš bre, samo će da dobiju po pičici (opet), stoka pa hajd'.

Post dobio aplauz od reLo

Ja im dopustam mog samo neznam kakvi su sa agresivnim keradima   old smile
Homoseksualnost je psihicko-fizioloski poremecaj rekao bih slicno sizofreniji. To sto navodno nema medicinskih dokaza da bi se proglasila bolescu je zbog ekonomoskih razloga, previse je rasirena i troskovi za ljecenje bi bili ogromni. Sa bolesnim osobama je van pameti postupati na huliganski nacin, ali ne treba ni prihvatati ih pod normalnim i zdravim, vec im je potrebno lijecenje da bi se izljecili i zivjeli u skladu prirodnih zakona.

Gay is okay, but stay away !  hahahha.
E Benjo ja ti kupujem kartu za Beograd u jednom smjeru, a Vildana nek skonta ostalo :p

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.