Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

v3tr0x, vLexinho...

4.720 pregleda · 105 odgovora · otvorena 09.10.2010. u 15:59

Javljate mi se po MSN-u i pričate kojekakve gluposti, vrijeđate Bojana i pišete mi komentare tipa "Nek si skinuo majmuna bilo je vrijeme".

Da sad, pošto osjećam da je to moja dužnost, objasnim neke stvari da ne bi dolazilo do takvih prolića emocija kakve mi upućujete od sinoć.

Nijedan od ove dvojice gore nije neki papak pa da se priča tako loše o njima, ne želim da vidim ijedan komentar na jednom od njihovih profila sa pitanjem "gdje je admin?" ili "gdje je gmod?", a da ne pričam o nekim vrijeđanjima. Primijetim li upis u GB, pa čak i PP nekog od članova upućen ovoj dvojici, inače mojih dobrih prijatelja, potrudiću se da tim pojedincima u roku od par sekundi obrišem profil.

vLexinho, koji je do sada bio admin, prekršio je neko od pravila portala, pravila koje sam ja postavio nedavno, i neke od mojih uputa, pa je iz tog razloga degradiran u global moderatora do daljnjeg. To ne znači da smo nas dvojica na ratnoj nozi, a vjerujem da će to potvrditi i on. Ovo samo treba da vam bude dokaz da me ne interesuje o kome se radi, radilo se o nekom običnom članu, ili o kolegi iz administracije, za sve nas imaju pravila, a kazne slijede ako ih ne poštujemo. Inače, da napomenem, vLex je i dalje jedan od najvažnijih članova na ovom portalu za mene, čak je na samom vrhu osoba što dokazuje i povjerenje koje sam mu ukazivao i ukazujem.

v3tr0x je ostao bez svog gmoda radi iste stvari, nepoštivanje pravila kojih je vrlo malo za administraciju. između ostalog, primijetio sam da mi u zadnje vrijeme traži upravo to skidanje, vjerovatno će mu ovo olakšati stvari na faxu.
Dakle, nema rasprave na tu temu, vrijeđanja ili bilo čega.
...a vjerujem da će to potvrditi i on.

/agree

Sve je ok 
vLexinho je napisao/la:

/agree

Sve je ok 
HAHHAHHA Hvala ti za dane , hvala ti za noci 

ma vLex je i zasluzio da mu se skine admina , dosta je sranja ucinio covjek.

Salu na stranu.

VLEX JE ZVJER.
Ne kontam kakve veze imaju upisi u GB..
:r ?

al' hajd' 
vLexinho je napisao/la:

/agree

Sve je ok 
Nema veze, nema veze ! Igraj Vlaaado!
nediim je napisao/la:
Ne kontam kakve veze imaju upisi u GB..
?

al' hajd'
Ne kontaš ti? Ima članova kojima je stalo do ponižavanja pojedinaca ovdje, ne želim da se prema njima ponaša kao prema nekom otpadu, jer oni to nisu. Nisu oni neki otpis prljavi, pa da se sada na njih treba bacati neka crna postelja.
Al opet će biti kompleksaša koji će preko poruka psovati, srati i tako dalje.
riddle je napisao/la:
Ne kontaš ti? Ima članova kojima je stalo do ponižavanja pojedinaca ovdje, ne želim da se prema njima ponaša kao prema nekom otpadu, jer oni to nisu. Nisu oni neki otpis prljavi, pa da se sada na njih treba bacati neka crna postelja.
Nisam ovdje bas cesto tu i tamo procitam komentar onako iz navike pa tako i ovaj interviju.Ovaj v3trox izjavljiva "Eto ti gamers, uživaj sa svojom ekipom mentalno zaostalih." Pa se malo krsi sa svim sto si ti gore napisao ;) malo razmisli sta pises ajde poz
Mislim da nije bilo potrebe ni jednom ni drugom skidat admina odnosno globala , nisu bezveze došli na poziciju , i jedan i drugi su najaktivniji članovi na forumu.

Trebala je neka opomena tipa da će im se skinit status (ako su već opomenuti onda okej)

Tolko od mene , vozdra.
Ako su kršili pravila nek ih se kazni,isto ti je kao nama opomena,gag ili dobra lijepa šamarčina.
mrxilix je napisao/la:
Ako su kršili pravila nek ih se kazni,isto ti je kao nama opomena,gag ili dobra lijepa šamarčina.
Naravno, sto smo mi drugaciji od vas obicnih usera? Za sve postoje pravila i neko iznad njih da ih sporvodi
Ma joj obojica su napravili djeciju gresku kao i ja 

Dene ne prastaaaa hahahhaha 

Ma ajd nema veze coolirajte pomirite se 

Vlado sinoc nervozan bio prafoo na meni se istreso :$

riddle ocemol igrati igrica (A) :$?

HORNY ♥ !

riddle: Da se sexamo online?

blazze : Sacu te nazvati sa kucnog da mi stenjes :$
napokon neko došao da sredi situaciju...
Tražio ti je Bojan da mu obrišeš profil, a ne da ga ovako izlažeš vaskolikoj balavurdiji. Tako da možeš samo očekivati da pređe ulicu kad te vidi.

Pusti ih, piš'te šta 'oćete, ionako svi živite milijardu kilometara od mene i nemate pojma ni šta pričate.
Veći text si napisao o vLexu priznaj da ga više voliš ?
malo je glupo što si vLexu ostavio gmoda a Bojanu skinuo, znači neko iz administracije može 'ladno zajebavat ostale kolege, u najgorem mogućem slučaju ostaje na gmodu a onaj na premiumu, i to ako ima sreće

nhf
Ovo je sve radi onog idola iwnd-a , j**o ja mater ako nije.
AltF4 je napisao/la:
Veći text si napisao o vLexu priznaj da ga više voliš ?
malo je glupo što si vLexu ostavio gmoda a Bojanu skinuo, znači neko iz administracije može 'ladno zajebavat ostale kolege, u najgorem mogućem slučaju ostaje na gmodu a onaj na premiumu, i to ako ima sreće

nhf
Bojan je ostao na moderatoru koji je takodje istu noc uprskao upisom u guestbook korisniku seksanna
Nemojte napadati riddla, doneo je ispravnu stvar, kaznio nas je istim merama i samim tim su kazne 100% fer.
Kako bi bilo dobro da se zaboravi ono sinoć, da se obriše ovaj novi intervju i da se novi napravi sa riddlom.......
riddle je napisao/la:
Ti si najveci N00B na portalu !!!

Noobe !!!

banujte ovog nooba
Pa na interview-u su se samo pokazala prava lica i odnos koji vlada u administraciji.. Obojici je mnogo vazan g.ba u zivotu i moglo se ocekivati pljuvanje po drugima samo zbog "ugleda" kod vise administracije..

Mozda je cak i dobro sto se ovo desilo, jer nije sve u opcijama koje imate 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.