Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Msn mi blokiran ?

151 pregled · 9 odgovora · otvorena 09.10.2010. u 15:09

Pozdrav .. svima =)

Nedavno mi je blokiran msn jer sam pokusavao da ga resetujem uspio sam resetovati password ali nemogu uci na msn s njim niti preko browsera , kad pokusam preko browsera izbaci sljedece slike :

Kliknem dalje i dobijem sljedece :

Kako da odblokiram ovaj mail da radi , posto imam na njemu jako vaznih podataka sa eBay i slično!
Stalno si kucao pogrešnu šifru pa ti je nalog blokiran.
dixbn11 je napisao/la:
Moguće je , sad sam promjenio šifru , šifra sigurno radi ali mi neda da se ulogujem , kako odblokirati ?
Pa upisi svoj broj ili ako nemas mob od brata,mame,tate npr i dobices kod i upises tamo pojhaviceti se posle ovog koraka i eto.

Samo izaberi Country > Bosnia And Herzegovina
Pa izaberi državu BiH, unesi svoj broj mobitela i klikni "Send Code". Poslaće ti verifikacioni kod na mobitel i njega ćeš unijeti u to polje koje vidiš.
TitaniuM je napisao/la:
Pa izaberi državu BiH, unesi svoj broj mobitela i klikni "Send Code". Poslaće ti verifikacioni kod na mobitel i njega ćeš unijeti u to polje koje vidiš.

Neko pametnije rješenje ?
NightWalker je napisao/la:

Neko pametnije rješenje ?
Obrati se Hotmail podršci. Napiši svoju e-mail adresu i password i reci da ti je blokiran accont. Drugo rješenje ne vidim.
dixbn11 je napisao/la:
fkt znas li ti eng. ak ne znas uputi se na google translate i skontaj zbog cega je blockan lik :S sve pise u prvoj recenici :|
TraXes je napisao/la:
fkt znas li ti eng. ak ne znas uputi se na google translate i skontaj zbog cega je blockan lik :S sve pise u prvoj recenici :|
Znam!
Kako odblokirati ?
Pazi ovo loguj se na hotmail , pritisnes to Contuniu , i onda opet gore kucaj hotmail.com i očitat će ti inbox , imam isti problem ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.