Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako se vratit na stari msn??

92 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.10.2010. u 13:07

Imao sam ovaj najnoviji wlm 10 i sad sam ga izbrisao iz add or remove programs.
Sad skinuo installer za wlm 09 i kad krene da izaberem sta hocu da instaliram ima mi prikazano da vec posjedujem msn tj. da nije izbrisan.. :/

Moze mi neko pomoc i pokazat kako da skroz izbrisem msn i vratim se na 09 verziju ?
Nadji MSN folder u Program Files i izbrisi ga
WaXoN je napisao/la:
Nadji MSN folder u Program Files i izbrisi ga
Uradio.. Nasao ga u program files i delete sam citav folder. Pokrenem instalaciju starog msna i pokaze mi da vec posjedujem msn..
Moze li neko dati link za novi msn posto sada na ovom WLM 2009 kada god zelim da nekome nesta posaljem ili da primim datoteku izbaci me ja krenem u menu- (u donjem ljevom cosku porred sada )
on se samo izgubi . Nemogu nikako da webcam koristim preko msn i nemogu da uploadujem sliku u sliku profila isto se desi kao i navedeno! ako moze mi neko reci sta je sve potrebno imati za WLM 10 ili da rijesim ovaj problem!

Hvala Unaprijed
To se i meni jednom desilo .. Izbrisao ga TOTALNO sa kompa ali mi ponovo govori da nije izbrisan , onda sam nasao neki program koji brise , i preko njega sam ga izbrisao i onda je radilo . Nakon toga sam instalirao normalno MSN ali mi nije radio ....Uglavnom na kraju sam morao obarat sistem zbog MSN - a :)
neXs je napisao/la:
To se i meni jednom desilo .. Izbrisao ga TOTALNO sa kompa ali mi ponovo govori da nije izbrisan , onda sam nasao neki program koji brise , i preko njega sam ga izbrisao i onda je radilo . Nakon toga sam instalirao normalno MSN ali mi nije radio ....Uglavnom na kraju sam morao obarat sistem zbog MSN - a
Aaa omg.. koji shit :/

Znas li ime programa kako ide ?
PeniK je napisao/la:
Aaa omg.. koji shit :/

Znas li ime programa kako ide ? :(
Your Uninstaller
probaj sa ovim, ja ga imam, odlican program, brise sve, i iz registrija :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.