Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Glupi hosting

157 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.10.2010. u 19:38

Pozdrav gameri!

Evo moj prijatelj prije par dan ode u banku i uplati pare za server.
Taj hosting ciji je vlasnik korel , sa gamers.ba portala je njega zavlacio kako nerade masine kako ovo ono i na kraju da se izuce kaze mu , nevalja ti pecat odi da ti oni opet stave ili bolje skeniraj? LOL

Evo sliku uplatnice mozete pogledati ovdje:

http://img196.imageshack.us/img196/7266/lol1s.png

Interesuje me vase misljenje o ovome.... i sta bi trebao moj frend uraditi,,,,,
Zasto uopste kupujete nesto od takvih firmi koje drze djeca. Ako se ne varam korel je 93. godiste kao i ja, sto znaci da ima 17. godina. Ne mogu maloljetnici drzati "firmu", sve je***e sprdnje -.-
Treba uzeti pare i platiti KGB Hostingu za server. A to što je već izgubio pare, da bude lekcija da najjeftinije, uvijek poslije izađe najskuplje.
Ako ćemo iskreno, pečat zaista ne valja. Ja ništa ne vidim. Reci drugu da mu je bolje bilo da je te pare bacio niz vodu nego što je platio tamo nekom levatu. Ima sigurnih i provjerenih hostinga, samo se treba raspitati
Utoku i pred vrata .

Kad je već piso nogom , mogo je čarape skinuti .
Teški prevaranti.
Istina je. Pečat se ne vidi, mogao je uzeti od oca pečat ili od mjesne zajednice (xD) i malo uvrne i ispadne pečat ali se ne može pročitati. Po meni ova uplatnica nije važeća. Kada sam ja uplaćivao server rekao sam onom džiberu da malo stisne pečat a ne ko pi****a samo pihne na papir....

To ti je u pamet!
Glupirate se svi sa ovakvim stvarima. Nije neki iznos, ali na taj iznos dodas jos toliko i kupis neki POSTENIJI !!!
Inace, Korel je sada.
Vi sto pricate utoku pa na vrata bujrum. Ja ne radim u toj firmi, to jeste moje ali imaju ljudi zaduzeni koji obavljaju te poslove tako da ja nisam ni upucen u ovo. Iskreno prvi put vidim sliku i pitam te jel te stid? Znas li ti sta je pecat ? Na pecatu kod tebe udarenom jasno treba da se vidim mjesto Poste odakle je, kod tebe se ne vidi tako da je moguce da je uplatnica laznirana ali nije uplaceno na istom mjestu i onda je u photoshopu se uradilo to, zamaglilo. Normalno kao i svi radnici trazit ce ti da se to vidi bolje da ne bi oni ispastali ;)

Vi iznad sto pricate ne moze se imati firma sa 17g ste glupi, na internetu radim duze nego vi ga imate, ne radim uvijek isti posao ali uvjek imam nesto, i zato ne serite dzabe. A ti sa slikom il fino posalji sa ljepim pecatom il otidji u banku i reci da ti opet zaljepi pecat, jer taj pecat ti sigurno ONI nisu stavili.
Cao

Edit :

Da se nadovezem, radnici imaju web ebank tacnije da ne bi mislili da lupetam.

ebb.ba i tu imaju sve ziro racune povezane i sve transakcije vide najkasnije do 48h, tako da je ta transakcija LEGLA ti bi dobio server i ne serite dzabe kad nemate veze o internetu, samo znate igrat se igrica.
HAHHAHAHA čuj korel drži hosting , šta će on , samo zajebat .
Uzmeš KGB Server i prst u šupak .
koji si idol ???
pa ja se divim ovome koerlu kako moze ziviti pored debilizama
odakle ti pravo da tvrdis da te je zaje*ao ili tog nekog tvog druga , a nemas nijedan jedini dokaz ????
ovaj pecat, maltene mogo si sestarom uraditi ovkao LOL
Nek je označen kvadrat HITNO sa "X".

@edit: Šta fali haj mi reci ??
XicX je napisao/la:
Nek je označen kvadrat HITNO sa "X".

@edit: Šta fali haj mi reci ??
Jesi ti normalan, sta odgovaras na temu stara 20 dana:r:r

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.