Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Driver za graficku hitno !!

179 pregleda · 19 odgovora · otvorena 07.10.2010. u 20:26

zdravo gameri , hitno mi treba driver za graficku : ati mobility radeon 7500 za laptop hvala ....
Skini Driver Agent , pokreni ga , i pomoću njega češ naći koji ti driver treba za grafičku , i sl .
Meereeify je napisao/la:
Skini Driver Agent , pokreni ga , i pomoću njega češ naći koji ti driver treba za grafičku , i sl .
ja al mi za to treba kljuc :S
SEN1337 je napisao/la:
ja al mi za to treba kljuc :S
Jesil skido ?
brate tebi trebaju driveri za maticnu plocu to kad nadjes sa tim ti dodju svi driveri,tako bi bolje bilo da das ovdje koja ti je maticna da bi mogli naci :D
SEN1337 je napisao/la:
jesam nemoze !!!
Trazi ti username i pw ?
MIREEEE je napisao/la:
Trazi ti username i pw ?
ma trzi mi da kupim a ostale sam neke sikdo za njih mi trazi user name i pasword
Rješenje
omega 3

omega 4

Pokusaj sa ati omega driverima za win xp, mozda uspije mozda ne. Nisi napiso koji windows koristis?
Skini Everest Ultimate Edition.

Nakon toga, idi slijedeće :

Grafika > Windows grafika > I onda ti ima lista, vidjećeš blizu dna piše Nadogradi drajver i pored ti ima link za skidanje najnovijeg driver-a.
codex je napisao/la:
omega 3

omega 4

Pokusaj sa ati omega driverima za win xp, mozda uspije mozda ne. Nisi napiso koji windows koristis?
xp
rauber je napisao/la:
Skini Everest Ultimate Edition.

Nakon toga, idi slijedeće :

Grafika > Windows grafika > I onda ti ima lista, vidjećeš blizu dna piše Nadogradi drajver i pored ti ima link za skidanje najnovijeg driver-a.
probao nemoze !
SEN1337 je napisao/la:
probao nemoze !
Nisi nešta dobro uradio.
Veliki broj ljudi koristi taj program za skidanje driver-a.
codex je napisao/la:
omega 3

omega 4

HVALA !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.