Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOTRO postao besplatan!

137 pregleda · 5 odgovora · otvorena 07.10.2010. u 19:34

Kako biste zaigrali Lord of the Rings Online, dovoljno je napraviti svoj account.

Za slabije racunare:

Za bolje racunare:

P.S Oni koju su placali igru sada su postali VIP i ima ce posebne povlastice u igri!

======================================

Minimum System Requirements

O.S.: Windows® XP
Processor: Intel Pentium® 4 1.8 GHz or equivalent
RAM: 512MB
Video: 64MB NVIDIA GeForce® 3 or ATI® Radeon® 8500
Disk Space: 7GB available
DirectX: DirectX® 9.0c
Optical Drive: 2X DVD ROM
Connection: 56kbps Modem

----------------------------------------------------------

Recommended System Requirements

O.S.: Windows® XP/Vista
Processor: Intel Pentium® 4 2.8 GHz or equivalent
RAM: 1GB
Video: 128MB NVIDIA GeForce® 6800 or ATI® Radeon® X850
Disk Space: 10GB available
DirectX: DirectX® 9.0c
Optical Drive: 2X DVD ROM
Connection: Broadband DSL/Cable

Trailer F2P

Za premium clanove:

[youtube]JztbiHaaMUY[/youtube]

Za obicne user-e:

http://www.youtube.com/watch?v=JztbiHaaMUY
Igricu igra....*ebena je tj. nikako nevalja....postoje svijetovi ali ti nikako nemožeš prelaziti iz jednog svijeta u drugi...karta jednog svijeta nije velika...malo ljudi,tak ako hoćete početi igrati ovo je moje mišljenje...nemojte.
mrxilix je napisao/la:
Igricu igra....*ebena je tj. nikako nevalja....postoje svijetovi ali ti nikako nemožeš prelaziti iz jednog svijeta u drugi...karta jednog svijeta nije velika...malo ljudi,tak ako hoćete početi igrati ovo je moje mišljenje...nemojte.
Ne razumjem te Jel to znaci da free clanovi nemaju sve ko i ovi ostali ? oni nemogu vidit pola svjeta itd
svaka cast hvala na obavjestenju bas sam konto isprobat igricu
FaNtaL_n1 je napisao/la:
Ne razumjem te Jel to znaci da free clanovi nemaju sve ko i ovi ostali ? oni nemogu vidit pola svjeta itd
Ovako;postoje svijetovi,i ti sada kada uđeš u svijet napraviš sebi lika...itako dalje i dalje...
Ti u tom svijetu normalno igraš ubijaš životinje rješavaš questove,ali pošto postoji nekoliko svijetova i svi su različiti ni vip ni free čalnovi nemogu prelaziti iz svijeta u svijet.Ako hoćeš u drugi svijet napraviti sebi novog karaktera kojeg moreš koristiti samo u tom svijetu.Uglavnom igrica je totalno ograničena,zabave nema ni 1%.WOW je nasprem ovoga mila majka
Ma igrica je skroz losa ja je bio bzbz skidao, znaci igrica se prelazi, kao need for speed, ono predjes jednu bazu pa ides u drugu, kao da igrate single player, ako nemate vip kao da je i ne igrate, ako imate 512 rama u gradu se ne mozete pomaketi. Characteri su veoma losi, veoma retardirani, jedino sto je grafika bolja nego u WoW-a, ali zbog toga WoW i jeste najbolja mmorpg igrica na svijetu, sto nema zahtjevnu grafiku i moze svakome na racunar.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.