Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

razlika nvidia 8600 gt ddr2 i ddr3.

84 pregleda · 6 odgovora · otvorena 15.10.2010. u 16:13

e pozz e ovako do neki dan sam imao nvidiu 8600,gt ddr3, 256mb,128 bita,i ona je izgorila e sad sam narucio slicnu ovavku iz Banja Luke samo sto je ova gigabyte 8600 gt,ddr2,
512 mb,128 bita pravio sam neki test usporedjivo na netu imaju skoro iste performanse osim ovoga ddr2,ddr3 i naravno kolicina memorije e ja sam s ovom ddr3 igrao sve novije naslove na rezoluciji 1152X864 e sad mene zanima hoculi moci na ovoj novoj isto tako igrat i zapravo kolka je razlika izmedju ove dvije grafe i da na ovoj novoj je pasivno hladjenje sto mi se ni malo ne svidja al jbg jeftino ispala pozz. unaprijed zahvalan.:):)
Hoces.
I nemoj da se brines za pasivno hladenje na toj grafickoj, sasvim je solidno hladenje.
Sollozzo je napisao/la:
Hoces.
I nemoj da se brines za pasivno hladenje na toj grafickoj, sasvim je solidno hladenje.
ma ja vidio sam da ima nesto silent valjda je dosta tiha i dobro se hladi hvala ti drug na odgovoru pozz.
Pasivno znaci da nema ventilatora tj. nema zracnog hladenja, vec ima heat pipe-ove (bakarne cijevi) koje "odvode" toplotu van kucista graficke kartice...
Ma uglavnom solidna graficka, a nije puno para
ta ce grafa da
se istopi,ako ima pasivno hladjenje
ja imo 9500gt sa pasivnim,i temp 101c nakon 2h igranja crysis,stavi aktivni sa stare.
Il namontiraj kakav fan od 12cm. Do grafe.
Imó si u ingelu gt220 za 116km.
BR1cK je napisao/la:
ta ce grafa da
se istopi,ako ima pasivno hladjenje
ja imo 9500gt sa pasivnim,i temp 101c nakon 2h igranja crysis,stavi aktivni sa stare.
Il namontiraj kakav fan od 12cm. Do grafe.
Imó si u ingelu gt220 za 116km.
Kako da stavi sa stare, kad fan ima svoj konektor a kartice sa pasivnim hlađenjem nemaju taj konektor za fan?
dragan225 je napisao/la:
Kako da stavi sa stare, kad fan ima svoj konektor a kartice sa pasivnim hlađenjem nemaju taj konektor za fan?
moja Palit GeForce je imala , ako nema namontira 80mm ili 120mm na kuciste.

evo moje

:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.