Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spor komp i net

160 pregleda · 17 odgovora · otvorena 03.10.2010. u 22:49

Danas sam restartovao komp i poceo je da stopa internet je spor.imao sam na sistem restore i koristio sma tuneup i cclener help pls
Promet?

Nedjelja ?

I meni je :/
namiiik je napisao/la:
Promet?

Nedjelja ?

I meni je :/
Pa haj sto je internet kompjuter mi je spor.nemozes nista raditi
I meni je samo net takav, youtube pjesmu na vevo ucitava cijelu 15 min

kod mene je europronet
MushRoom je napisao/la:
I meni je samo net takav, youtube pjesmu na vevo ucitava cijelu 15 min

kod mene je europronet
Ta firma vise ne postoji, sad je sve to telemach.

Moj fail, pomijesao epn i elob.
Kod mene je Hs-hkb i cijeli je***i dan ulow konekcija, radi pola sata dobro odjednom stane otvara stranicu 15 minuta, pa onda skroz padne i sve tako. Takodjer sam osjetio da je i racunar poceo da slabije radi, nikad se ovo nije desavalo HS i nedjeljom je radio solidno ali ovo danas je preslo sve granice, mozda je to zbog izbora
pura je napisao/la:
Ta firma vise ne postoji, sad je sve to telemach.

Moj fail, pomijesao epn i elob.
http://epn.ba/
Meni nije komp spor, al' jeste konekcija.. ADSL mi je konekcija..

- Restartujem konekciju bude brza, prodje sat vremena opet spora
nediim je napisao/la:
Meni nije komp spor, al' jeste konekcija.. ADSL mi je konekcija..

- Restartujem konekciju bude brza, prodje sat vremena opet spora
Restartuj opet
Za komp probaj da scan kompjuter, moguce da je virus.
A net nazovi ljude sto radi i pitaj njih sta je , oni ce ti vjerovatno dati odgovor.
Ipak je nedjelja pa svima je Internet spor...a pogotovo HS, Logosoft EPN...
sto se tice tvog compa...trazi ti format :D
Momak govori i za net i za comp.

Ako si već pokušavao sa TuneUp i CCleaner, onda probaj skenirati računar da možda nije ti neki virus ušao.
Amarhz je napisao/la:
Momak govori i za net i za comp.

Ako si već pokušavao sa TuneUp i CCleaner, onda probaj skenirati računar da možda nije ti neki virus ušao.
skeniro sa avira pokaze se viris ali nmg nadji gdje delete fail :S
Možda ti antivirus nije dovoljno jak da izbriše tu vrstu virusa.

Možeš vidjeti koji je virus ?
Po mome ako ti imas antivirus kako je moguce da imas virus u racunaru, Dali nije update odradjen ili jednostavno se nisi drzao redovnog skeniranja neznam. Zatim nece ti nijedan antivirus pomoci da ti ubrza racunar a kamoli da ti izbrise sve viruse. To kad se desni 70% da ces izbrisat ostali 30% da neces sad si mozda u tih 30%. Racunar se uspori vremenom, recimo kome dosta fajlova predje preko HDD-a on redovno mora formatirati racunar jer dolazi do usporavanja HDD-a radio ti defregman ili ne na kraju na istom zavrsava. A postoji jos jedan problem ako ti je masina puna prasine preporucljivo je da isprasis sa kakvim dobrim kompresorom jer prasina zadrzava toplotu i neda masini da fino radi. A sto se tice neta pa i BihNet Adsl kod mene spori u zadnje vrijeme sta li je samo to :)
Registry Booster 2009/2010.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.