Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupujem Xbox 360 elite

79 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.10.2010. u 22:55

Pozz ja se izvinjavam adminima znam da je ova tema sigurno bila :(

Kupujem Xbox 360 elite modifkiovan cijena nek bude realna, ili neko mjesto gdje se ima kupiti xbox u gradu zivim u sarajevu. Hvala unaprijed.
Zanimljive teme sa desne strane -------> Kupoprodaja
pik.ba
imas na Otesu naselje kod ilidze, imas ono skretanje sa auto puta il kako vec... ima tu radnja zove se mislim ProGame i tu frajer prodaje xbox, imas tu kod njeg da kupis xbox360 arcade 450KM cipovan znaci mozes fulseve, uzo sam ja prije sedmicu extra radi sve, igrice su kod njega 8KM znaci jeftin lik drama a pouzdan i evo ti broj od njeg pa ga nazovi kad radi i to sve sto te zanima 061/138-414, trazi Ninu (musko) :)
Sir_Psycho_Sexy je napisao/la:
imas na Otesu naselje kod ilidze, imas ono skretanje sa auto puta il kako vec... ima tu radnja zove se mislim ProGame i tu frajer prodaje xbox, imas tu kod njeg da kupis xbox360 arcade 450KM cipovan znaci mozes fulseve, uzo sam ja prije sedmicu extra radi sve, igrice su kod njega 8KM znaci jeftin lik drama a pouzdan i evo ti broj od njeg pa ga nazovi kad radi i to sve sto te zanima 061/138-414, trazi Ninu (musko) :)
Jarane ja sam konto uziamt onaj Elite jer svi nesta pricaju arcade pregori tesko ga odrzavat pa onda pricaju za ROD kvar i tako to koliko ga ti imas vec?
GeRiLaC_sa je napisao/la:
Jarane ja sam konto uziamt onaj Elite jer svi nesta pricaju arcade pregori tesko ga odrzavat pa onda pricaju za ROD kvar i tako to koliko ga ti imas vec?
pa tebra meni je ovaj frajer reko sto se znaci bavi prodajom i popravkom xboxova znaci ovo de sam kupio, da je ARCADE jedina verzija koja se ne kvari koja ne pregorjeva, dok ove ostale odu nakon 2-3 godine u pm ali kako oces

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.