Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

XBOX 360

86 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.04.2010. u 20:29

Imam par pitanja u vezi gore navedene konzole i molio bih vas ako nesto znate u vezi sledecih pitanja da ih sto bolje odgovorite u protivnom nemojte bezveze postati na temu:
1. Koliko kosta XBOX 360 Arcade u BiH?
2. Gdje se moze nabaviti u BL.?
3. Koliko kosta cipovanje ove konzole?
4. Gdje se moze u BL. cipovati konzola?
prvo skoci pa reci hop

u prevodu prvo kupi xbox pa cipuj :D
BBBoY je napisao/la:
prvo skoci pa reci hop

u prevodu prvo kupi xbox pa cipuj :D
ne spamaj jbt.
MuRdEr_KinG je napisao/la:
ne spamaj jbt.
necu vise sry :(
ne spamaj jbt.
likovi po pik.ba i ostalim stranicama prodaju xbox360 polovan oko 400-600 km.sad jesu li cipovani ili nisu to ti ne mogu reci.
najbolje bi ti bilo da odes na pik.ba i potrazis malo po njemu.
NuteLLa je napisao/la:
likovi po pik.ba i ostalim stranicama prodaju xbox360 polovan oko 400-600 km.sad jesu li cipovani ili nisu to ti ne mogu reci.
najbolje bi ti bilo da odes na pik.ba i potrazis malo po njemu.
400-600 KM Arcade verzija (bez HDD)???????
400-600 KM Arcade verzija (bez HDD)???????
da ;) gledaj brate ja sam u Danskoj kupio elite 120 HDD + 2 igrice naknadno platio sam sve 4000 DKK (danski kruna) to je 571 eura ;)
a cijene se ne razlikuju puno u danskoj i bosni sto se tice tehnologije ;) cak je u plus.ba neke stvari skuplje ;)
750 KM taj model dodje
Cipiranje imas od 40-50 km i to je to.

Polovni mozes za 350-450 naci.
Cijena novog Arcadea je oko 450KM, polovnih ima za manje, ali pazi šta uzimaš, pogledaj koja je verzija matične, koje je napajanje, da se osiguraš da ti ne umre za mjesec dana (možda i manje) od Red Ring of Deatha.
Btw xbox360 se ne čipuje već flashira, a to možeš i ti uradit nađi uputstvo na netu, prilično jednostavno, samo pazi da je najnoviji firmware za drive, pozz.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.