Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ETNiTY vs POONHANNDLERS

362 pregleda · 22 odgovora · otvorena 30.09.2010. u 22:59

Ljudi,

jel vi mozete da vjerujete da je MAKEDONSKI ENTITY dobio poonhandlers.

Za one koji ne znaju, likovi su dobili mtw u finalu.

16:11

SVAKA CAST, znaci gledam hltv, i ne mogu ocima svojim da vjerujem. ZNACI MOMCI SU PREJAKI.

CIA SICK! SICK! SICK!

Vidi se da su trenirali, i zasluzili su.

GG!
good game
Bravo ENTiTY.

Lijepo je vidjeti ovo.

Gl
mogu da vjerujem, što? lold
nije čudno, entity prejak
11:19

n1 entity, iskreno da kazem nadao sam se da ce oni pobjediti p00n...
g0ran je napisao/la:
mogu da vjerujem, što? lold
nije čudno, entity prejak
jes entity prejak za ekipe po Balkanu.

Ali znas ti kosu PooN?
friis
arcadioN
suranga
wazorN

Pa to su bolan likovi, sam friis ima odigranih sati na steamu ko citav BALKAN a ne entity. Ti ljudi su MTW (nemoj da ti pricam o njima, sama cinjenica da su 2005/2006 bili najbolji tim svijeta ti govori sve) dobili u sred Osla.

Svaka cast momci, znaci gledao sam mec, i derao se po kuci. Vidi se da su trenirali, al ono bas. Sve su uspjeli da zaustave, sve perfektno precizno odradili. Svaka cast momcima, iskreno se nadam da ce proci drugi krug sto bi bio povijesni potez za ekipe sa Balkana.

GG ENTITY!
Jedino na HLTV.org se na njih nisam kladio, htio sam se kladit' na ENTiTY ali ipak nisam

Svaka cast momcima, oni takodjer dolaze na Balkan kup ?
Sniper_Soldier je napisao/la:
jes entity prejak za ekipe po Balkanu.

Ali znas ti kosu PooN?
friis
arcadioN
suranga
wazorN

Pa to su bolan likovi, sam friis ima odigranih sati na steamu ko citav BALKAN a ne entity. Ti ljudi su MTW (nemoj da ti pricam o njima, sama cinjenica da su 2005/2006 bili najbolji tim svijeta ti govori sve) dobili u sred Osla.

Svaka cast momci, znaci gledao sam mec, i derao se po kuci. Vidi se da su trenirali, al ono bas. Sve su uspjeli da zaustave, sve perfektno precizno odradili. Svaka cast momcima, iskreno se nadam da ce proci drugi krug sto bi bio povijesni potez za ekipe sa Balkana.

GG ENTITY!
hahha drao se mogu da zamislimmm <3 sniper
Ma kako te onaj sef trpiii .. !! u stasnetuu ...??
<3 <3
A brate meni je vise cudno sto se ti cudis ... jer TIM kao TIM mora da bude slozan i da vjeruje u usjeh cjeline ... momci su zaista trenirali, trudili se i zasto da ne dobiju wCrea ??

Ja se nikada tome ne cudim, vec pokusavam da isto ucinim sa svojom ONLINE ekipom ... zao mi je sto nismo LAN al' tako je :/

Usput, da jos jednom kazem da ovo nije nikakvo iznenadjenje vec dokaz DA SE SVE MOZE KAD SE HOCE
njanjaOwnagE je napisao/la:
Što se sniper soldier uživio.
Najaca tema
http://www.gamers.ba/forum/6/113076/ezan-/
Najaci post by h0l3tr0n1k
GG

Sto bi me cudilo?

Pa vi mislite da su bogovi sk , fnatic , Na ' Vi ...
Bravo momci, svaka cast.
Trud i rad se primjete, htio sam gledat al nisam imao volje :].
Eto, sad mi zao.
GoGo ENTiTY <3 GAZI BREE!
Koji car ovaj sniper...sta ti pises :D Sta ima p00n i mTw da igraju u Oslu? Entity ocekivano dobar, vjezbali su par mjeseci za ovo, cisto za one koji ne znaju.
neWave KGR [ turista 1 ] :)

A sto se tice entitya jako jako dobra igra protiv p00ha [ ipak nece biti kao sto je friis rekao :D ]
Cestitam ^^
http://www.youtube.com/watch?v=wErqiJR6A00

svaka cast momcima :D gg !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.