POMOZITE MOLIM WAS ban su me 7 dana zbog sovke na jednom serveru, i sad me zanima kako mogu da udjem na taj server mada su me ban, jer mi se bas ne ceka jos 7 dana cuo sam price kak je to moguce, kao sto je reinstal game, reconect i ta zaj. da li netko zna ?? samo me direktni dgovori zanimaju ostali su suvisni...hwala unapreijed...MOLIM POMOC
Diskusija
U kanti
Kako uklonit BAN ili uc na server ??
219 pregleda · 24 odgovora · otvorena 30.09.2010. u 21:41
GazijaCTB je napisao/la:
OMG Koji retardi odes na forum servera i trazis unban
imas program ip changer. changeaj ip i udji na server.
uniQu3 je napisao/la:
Koji si ti Moron brate, sujes ovdje kao neki maloumni stvor, zar mislis da ces nesh postic time jel ?? il da ces mene isprovocirat jel ??? e pa neces jer nisam kao ti, znas u cemu je tvoj problem ??? u tome sto nemas svoj zivot, jel te mama tukla dok si bio mali ?? il silovala bilo sto, il si tolko ruzan da te nece niko gledat pa se ovdje izivljavas u virtualnom swijetu, preko fb msn gamers i ostalo, nmg vjerovat koliko si nisko brate, et to ti je od mene, a ja idem, a teb srecno dalje, savjet : nadji si zivot
ti mi nemas sta govorit o pravopisu, nemas tolko morala da mi se obracas pseto jedno !!!
ti mi nemas sta govorit o pravopisu, nemas tolko morala da mi se obracas pseto jedno !!!
Hajd' bolan ne vrijedajte momka , nisu svi nolajferi ko vi, mislite da ste pobrali svu pamet ovog svijeta.
Momak ides vako Start - Run - Command - ip config /release (tad gubis vezu) pa onda kucaj ip config /renew (vraca ti se veza)
I tvoja je ip promjenjena..

Momak ides vako Start - Run - Command - ip config /release (tad gubis vezu) pa onda kucaj ip config /renew (vraca ti se veza)
I tvoja je ip promjenjena..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.