Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Router problem

64 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.09.2010. u 16:02

Kupio sam AirLive WL-5460Ap router i pokusavam konektovati laptop ali dodje do indentifying i nece dalje....laptop je windows 7 a pc windows xp....
:(
da probas naci na netu kako uci u njega da ga konfigurises?

btw samo router? pa kako planiras na net ak imas samo router to ?koji net ? daj vise detalja ?
_domaci_rap_ je napisao/la:
da probas naci na netu kako uci u njega da ga konfigurises?

btw samo router? pa kako planiras na net ak imas samo router to ?koji net ? daj vise detalja ?
Probao sam nadje pc router nadje i laptop i namjestio sam sve konfiguracije alisamo kod laptopa dodje do identifying i nece dalje znaci ima konekcije pokusavam od jutros ali nece :(

Net mediasky WADSL-L 1024/256 kbs...router je povezan lan kablom u pc a na pcu imam net sve je ok samo laptop nadje preko wireles airlive u pun je signal ali nece da prihvati do kraja
pa ak ti je router samo, ne mozes na net bolan, To sto ti kontas da je "net" bolan to ti je mreza (lan, locak area network) Kontas ti to ?
_domaci_rap_ je napisao/la:
pa ak ti je router samo, ne mozes na net bolan, To sto ti kontas da je "net" bolan to ti je mreza (lan, locak area network) Kontas ti to ?
Kontam router je povezan lanom u pc i pokazuje router da je lan ukljucen
jaooooo cirkussaa sa vama :D hahahah

Udji na router, probaj 192.168.100.1 ili 192.168.1.1 password ti je admin admin i ukljuci DHCP, i pogledaj tu malo oko podesava wirelessa koji ti je paswordza wlan i jel ukljucen MAC filter itd.....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.