Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PC Login

100 pregleda · 8 odgovora · otvorena 30.10.2010. u 13:41

Zanima me moze li se kako ulogovat na pc koji je zasticen
ono moras pritisnut ctrl+alt+del pa ukucati user i pasvord znam user ali pass:S postoji li neki fazon da se to zaobidje sistem je win xp
ako neko zna kako. bodova nemam ali poslao bih mu 5 KM kredita bht 100%

Skines OVO i sprzis na obicni CD.
Bootas to sa CD-a.
I da bi skinuo password pratis OVAJ tutorial.

Provjereno 100% radi.  
provjereno link
ACE je napisao/la:
Bootas to sa CD-a.

Provjereno 100% radi.  ;)
moze li ovo zeznut sistem :r kad ovaj postupak odradim znaci pass se izbrise i onda se moze uci bez mjenjanja pasvorda ili ukucavanja novog posto nesmijem mijenjati ili dodavati novi pas od firme jbg da me skontaju lincovali bi me :) treba mi da nesto otkrijem :@
ako moze odg pa cu probati to odradit
error202 je napisao/la:
moze li ovo zeznut sistem  kad ovaj postupak odradim znaci pass se izbrise i onda se moze uci bez mjenjanja pasvorda ili ukucavanja novog posto nesmijem mijenjati ili dodavati novi pas od firme jbg da me skontaju lincovali bi me  treba mi da nesto otkrijem :@
ako moze odg pa cu probati to odradit
Ne mozes nista zeznuti, slobodno samo prati onaj tutorial.
Skinut ce ti password sa zeljenog korisnika (u ovom slucaju Administratora), a ostalo sve ostaje isto (ako imas jos korisnika).
ACE je napisao/la:
Bootas to sa CD-a.

Provjereno 100% radi.  
ee moze li ovo isto na win 7 moj drug isto zaboravio sifru pa da mu resetujem ?
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
ee moze li ovo isto na win 7 moj drug isto zaboravio sifru pa da mu resetujem ?
Moze, ja sam radio na win7 i sve je ok (provjereno)  
Kad pališ komp. brzo pretišći dugme F8 ili F5 ... Nisam siguran koje od ova 2, ali ako F8 neradi onda F5 :P

Treba da ti se pojavi da biraš kako da bootaš, izaberi Safe Mode ... Neka se upali, uzmeš Administrator ... Sad ideš tamo u Control Panel, User Accounts, klikneš Account sa kojeg želiš uklonit password i uzmeš Delete password :)
Adikaaaa je napisao/la:
Kad pališ komp. brzo pretišći dugme F8 ili F5 ... Nisam siguran koje od ova 2, ali ako F8 neradi onda F5

Treba da ti se pojavi da biraš kako da bootaš, izaberi Safe Mode ... Neka se upali, uzmeš Administrator ... Sad ideš tamo u Control Panel, User Accounts, klikneš Account sa kojeg želiš uklonit password i uzmeš Delete password
Ovaj slučaj ne radi, ukoliko se password nalazi na Administratoru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.