Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba serveri NOVOST!

1.063 pregleda · 55 odgovora · otvorena 28.09.2010. u 01:12

Dobro vece nakon par izmenjenih administratorskih privilegija na serveru ubacen je i amx_banshot plugin a to znaci da ce svaki admin !!!! MORATI !!!! da banuje osobu sa komandom amx_Banshot nick vreme i razlog (ko se ne bude pridrzavao ovog ban systema AUTOMATSKI GUBI SVOJU POZICIJU !!!)

Dobro, banovan sam sa banshotom sta da radim ?

Ako ste vec dobili ban otidjite u svoj cstrike folder i nadjite banshoot (screenshot) i uploadujte ga na neku od image hosting stranica (slikomat.com, postavi.com, imageshack.us)
I otvorite novu temu uz prilozeni screenshot + steam id + ip te ce vas ban (ukoliko ste cisti) biti obrisan !

Evo kako to izgleda

GL & HF
Ovo je davno trebalo uvesti... Samo je fazon što ni od banshota nema puno koristi ako admin ne prati igrača tj. ako ga ne uslika u trenutku kad je čit moguće vidjeti... Ako ga on uslika dok je mrtav il sl. od tog nema nikakve fajde.
Neka si ti mene banovao
Kao sto ti reLo rece, ne vrijedi ti koristiti banshot ako ne pratis igraca. A ako ga vec pratis i banujes onda je sigurno nesto imao! Bar bi tako trebalo, jer admin mora biti dovoljno iskusan da prepozna kad igrac koristi cheat, a kad ne! Samo jedno pitanje! Ova opcija se ne odnosi na ocite primjere, tipa: aim (6 hedova u sekundi), i wh (kad krene pucat iz svoje baze)... ili?
MorgaN je napisao/la:
Kao sto ti reLo rece, ne vrijedi ti koristiti banshot ako ne pratis igraca. A ako ga vec pratis i banujes onda je sigurno nesto imao! Bar bi tako trebalo, jer admin mora biti dovoljno iskusan da prepozna kad igrac koristi cheat, a kad ne! Samo jedno pitanje! Ova opcija se ne odnosi na ocite primjere, tipa: aim (6 hedova u sekundi), i wh (kad krene pucat iz svoje baze)... ili?
za sve
Likewtf je napisao/la:
za sve
Hahahaha, ja cu sad njega ganjat', a on speedhack ima! xD

Aj vidi ima l' me napolju!
Bolje bi bilo da se nadje neki um od covjeka i da izmisli da kad stisnete ili ukucate nesto tipa amx_record "vLex" da krene da snima tu osobu i da demo bude spasen kod njega /tebe da ti imas kao dokaz da je u pitanju cheat ili ako se on zali da ima demo !
Beze da sad mora admin snimati ovako record pa da stopa cijela igrica

A pridrzavacu se ovog amx_bannest oD.AWcaw
U podforumu gamers.ba serveri imate otvorenu temu u kojoj cete popunjavati zahtjev za skidanje bana. Go go power rangers =D
Ovaj Banshot je imao svrhu prije 5 godina , sada je smijesno uvoditi tako nesto. Napravite da se snima demo direktno u cstrike folder kada udjes na server. Kao dobar primer imate TerraNet servere.
mirofa je napisao/la:
Bolje bi bilo da se nadje neki um od covjeka i da izmisli da kad stisnete ili ukucate nesto tipa amx_record "vLex" da krene da snima tu osobu i da demo bude spasen kod njega /tebe da ti imas kao dokaz da je u pitanju cheat ili ako se on zali da ima demo !

To sam mu ja rekao, ali ljaksa
Odlično, sve ide na bolje.

Molio bih vas da uvedete i na clanwar ako nije uvedeno?
nikolAAAa je napisao/la:
Neka si ti mene banovao :D
Pa skoro svaki cit ima neku reklamu.pa i kad je mrtav moze se primjetiti imali cit :D
vlex samo cu ti reci jedno "Odredjeni cheatovi imaju u sebi anti SS"
Tako da ti to i nije ni 90 % ucinkovito ;)
Eh ovo mi se svidja, i Vlado vidi da obrises one glupe fun plugine
mirofa je napisao/la:

Pa iskreno banshot je odavno provaljen, vec sada stariji cheatovi se gase tokom slikanja ili ti ga print screena ili ti ga snapshota.

Moj prijedlog vam je.

Ubacite demo recorder na server. Igrac koji se spoji na server automatski mu snima demo. I svaku novu mapu se taj demo brise tako da nema potrebe brinuti o nekim MB.

Kada se banovani zali duzan da postavim demo i rijesena stvar.
NE NE NE NE NE VLEX !
Vjeruj mi šta ti kažem, imam admina na jedite kod joa 2 ( jkj najjači community u BiH ) i ova opcija je uvedena ima malo manje od godinu.
Uvijek je bilo nekakvih dilema, admin je 100% siguran da određeni igrač ima wh, uradi mi screenshot međutim on kad postavi slike na forum one budu čiste o.O
Nakon toga je jedan admin malo googlao i našao program "Anti ss" nešto u tom smislu se zove, ugl. dobiješ još 1 folder u cstrike instalacijom tog programa, i u tom folderu ti slike budu čiste, tj. likovi se uopšte ne vide kroz zid niti se bilo kakav vid cheata može spazit. I on je zamolio drugog admina da mu uradi ss ( nakon što je on sam upalio wh ) i okačio je obje slike na forum ( jedna s whom druga bez ) i dokazao da ima taj program i da ga je većina već skinula.
Zbog toga vjeruj mi, i oni koji nisu imali običaj da pale, upalit će, ko da je problem uz wh upalit i Anti ss program.
Vjeruj mi na riječ i nemoj uvodit' tu opciju..
E to tako treba!
vLex-a za predsjednika
za sve ima anti , nemojte se "ushićati" toliko
edinChez je napisao/la:
Odlično, sve ide na bolje.

Molio bih vas da uvedete i na clanwar ako nije uvedeno?
lol, koji ce k. na clanwar serveru
Cheatovi koji imaju anti-screenshot opcija?? O.o Demo ftw.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.