Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Predizborna anketa

293 pregleda · 27 odgovora · otvorena 27.09.2010. u 23:04

E ovako dosao sam na ideju da otvorim anketu o predizbornoj utrci za predsjednistvo . U anketi cu ponuditi najaktualnije i najsadrzajnije stranke s najboljim programom rada koje obecavaju ako pobjede na prijestojecim izborima ispuniti svoj plan rada . Osmijesi s plakata, pobjednički optimizam u svim strankama, obećava se sve i svašta, no, građani i dalje nisu sigurni za koga glasati .
Tko god u Bosni i Hercegovini na sljedećim izborima preuzme vlast, u sljedeće četiri godine preuzet će na sebe i teško breme ustavnog uređenja zemlje, rješavanje teških gospodarskih i socijalnih pitanja o čemu dovoljno govori podatak kako je u četirimilijunskoj BiH ovog trenutka, prema službenim podacima 512 hiljada nezaposlenih što je jedinstven primjer u Europi.
Izbori su za 7 dana sta vi mislite i vasi ukucani o tome ko ovu zemlju moze dovesti u bolju situaciju , znam da ovo nije konkretna tema za gamerski portal , ali ovo je nesto u drzavi kada se vi pitate zato ostavite svoj komentar i ako vam nije mrsko zasto bas ta stranka za koju kliknete u naketi .
I naravno tema ako moze u zanimljive nisu izbori svaki dan vec jednom u cetiri godine .
Ja licno cu glasati za SDP
http://slike.hr/slike/izbori20101_aa152.jpg.html
Ne znam , ali koliko sam pratio najviše reklama imaju SDA

Ali to ništa ne znači, ali svejedno mi je ko god da pobjedi.
vi cete glasati za one za koje vam roditelji glasaju, to je u 80% slucajeva
E jesi nasao portal gdje ces ovakvu temu postavljati... :/ 90% raje sa portala maloljetno... :/

Druga stvar: Ko god doje na vlast, nece nam biti bolje... Isto sranje drugo pakovanje... Ja licno cu izaci na izbore i najvjerovatnije glasati za SDP ili SBB! Nisam jos bas odlucio... Jos ovih par dana vidjeti njhova misljenja, malo pratiti ove kampanje, predizborne skupove i skontati se...

U krajnjem, izaci cu na izbore i napisati na glasacki listic "LOPOVI", i rahat!
Mah joj svi kradu neko manje neko vise, tacno neznam za koga cu glasati, svaki obeca posao, faxova vise, itd ...

Od toga samo prazne price, al et glasat cu za ovog Radoncica
SDP
Ma dodik, komotno!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.