Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

torQ7u

1.413 pregleda · 55 odgovora · otvorena 27.09.2010. u 19:05

Pozdrav.
Sinoc sam bio toliko smoren, da sam usao u spec i snimao igraca torQ7u na train.
Posle kada sam gledao demo, cinilo mi se kao wallhack ali ipak nisam siguran zato cu ovaj demo podijeliti sa vama, pa iznesite svoje misljenje.
U najgorem slucaju ako i jest wallhack, mislim onda stvarno nije zasluzio ni admina niti bilo sta :P

Demoe skinuti ovdje -> Click!
Isto tako, kako bi mogli lakse sagledati situaciju Click!.

have fun

I zamolio bi administratore, da temu ne brisu par sati.
♥
Ugledaj se na Bojana i stavi <3 Wallhack
Server je 4 FUN neka ga ga malo da se zabavlja
vi tek saznali
nyonyo je napisao/la:
hvalatjao = hvala ćao, šta više može značiti bog ti dao?
hvala jao
Crni Marko šta si ovo dopustio

Hahaha <3
ScandaL je napisao/la:
Molim te da prestaneš koristiti uzrečicu "hvalatjao" dok ne skontaš šta ista znači.

Hvala unaprijed!
Oj Isuse dragi k'o da se radi o fizici a ne o "hvalatjao".

Al' mrzim kad neko ovako se*e po forumu i pravi se pametan.

EDIT : WHWHWHWHWHWH !
dark_templar je napisao/la:
jel sam ja lud il je drugi link WH?
Isto tako, kako bi mogli lakse sagledati situaciju Click!.
chametr0n je napisao/la:
pa šta ako je čiter?
brat !
svaka cast tebi jarane sto si stavio ovo +1....toliko o goldicu !
Sto je imao imao je
Sto je najtuznije, on je jedan od cjenjenijih clanova ovoga portala
Priznat' cu srca teska, priznat' cu al' je**s ga.
Al' glavno je da je wh 23 puta skinut.

Post dobio aplauz od reLo

Kao prvo niko od vas nije niti pomislio da je ovaj momak mogao staviti Markov nick i da ga neko snima, ili obrnuto.

Nemoj te me pogrešno shvatiti ja ne branim nikoga ovdje, samo govorim jednu od mogućnosti.

A što se tiče ako i jeste koristio wh, boli ga briga... A iskreno i nas...

Ovo sam prethodno napisao jer ovaj momak koji je digao temu, nije nešto aktivan niti "popularan/poznat" (profil mu je napravljen prije "par minuta".) na gamers.ba ...
AZA je napisao/la:
Kao prvo niko od vas nije niti pomislio da je ovaj momak mogao staviti Markov nick i da ga neko snima, ili obrnuto.

Nemoj te me pogrešno shvatiti ja ne branim nikoga ovdje, samo govorim jednu od mogućnosti.

Ovo sam prethodno napisao jer ovaj momak koji je digao temu, nije nešto aktivan niti "popularan/poznat" (profil mu je napravljen prije "par minuta".) na gamers.ba ...
Admin je, tako da mu je potreban setinfo.
Ajmo neka dobra dusa da uploaduje na YT il gdje posto sam izbriso CS (mal HDD cini svoje )
AZA je napisao/la:

Pa brate, lik ima admina a ovo je snimano na g.ba serveru, sve i da ovo nije marko znači da je marko nekom dao setinfo pw što znači da automatski gubi admina.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.