Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prevara ili nesto drugo ??

460 pregleda · 24 odgovora · otvorena 25.09.2010. u 18:12

Dobar dan svim gamerima!!
Ovako da zapocnem ovu temu : Kupio sam prije 2mjeseca kod gamehosting.ba VPServer i sve je radilo ok do pocetka ovog mjeseca ( tacnije do 1.09 ) kada mi je gazzel ( glavni u gamehostingu ) ugasio masinu iako sam mu ja uplatio pare i predocio dokaz ( uplatnicu ) da je uplaceno , kontaktirao sam gazzela on mi je prvi put slagao da ce upaliti masinu , drugi put da ima nekih problema , ja mu reko da mi onda vrati novac i jednom dosao na msn ja ga pitao da mi vrati novac on pobjegao sa msn-a i vise nije ni dosao , evo ima oko 7-8 dana kako sam ga to pitao i njega nema nikada :((..Otisao sam na njihov forum pitao ih sta se desava nista ne odgovaraju , ali sam vidio da su izgleda prevarili jos neke likove koji su od njih uzeli server pa cekaju isto i vise od 20 dana na njega i jos ga nisu dobili...Izvinjam se sto sam pravio ovu temu ali zbilja moram upozoriti sve da ne kupuju zasad nista kod gamehosting.ba jer zbilja oni nisu "firma " kao sto se predstavljaju...Ako imaju nekih problema mogli su to postati na njihov forum pa da znamo i da nam ponude vracanje novca ali nista i primoran sam napraviti ovu temu da sve obavijestim o tome sta se desava...Pozz svima!! I nadam se da mi admini nece izbrisati ovu temu!
Ovako..Previse stvari se pricaju koje nisu istinite o Farisu (gazzelu)..
Mnogo puta mi je jako pomogao a nije trebao..Istina da ponekad ima crne dane al tako svi ljudi imaju.
Nebi on tako lako "sjebao"
Da si u Sarajevu mozda te i ne bi zajebo... al ovako :S
GollaTuS je napisao/la:
Ovako..Previse stvari se pricaju koje nisu istinite o Farisu (gazzelu)..
Mnogo puta mi je jako pomogao a nije trebao..Istina da ponekad ima crne dane al tako svi ljudi imaju.
Nebi on tako lako "sjebao"
Pa zar mu nije prioritet da pomogne meni jer mu ja ipak placam za 24/7 masinu i ona se svakih 15 dana morala res ali ajde to sam mogao podnijeti ali ovo sada da cekam 24 dana na njega NEMA smisla..Radije nek mi vrati pare ode ja unajmiti kod nekog drugog :D
velika vecina clanova sa gamersa koji prate gamers.ba portal barem jednom u 2 dana da udju i da procitaju sta ima skontali bi da nista netreba u gazzela uzimat

sve radi 2 mjeseca i propadne

ova temu si dzabe otvorio , niko ti nece nista pomoc ,i tesko da ce ti gazzel vratit pare ...99.9% da nece ... nije ovo prva tema na gamers.ba koja govori da je gazzel nekog prevario ...

zapravo gazzel nije tebe prevario nego njegova "firma" nije imala dovoljno klijenata da odplacuje masinu , a kamoli da gazzelu ostane koja marka u dzepu ... i nije imo izbora vec da izgasi masinu

svi znamo koliko je hostinga gazzel do sada drzo ,
od nekog flame net , preko bosniahosting , tu je bio i gameserveri.ba ..tako nekako i sada ovaj ...

svako je imao veoma kratak vjek trajanja

opet ce za mjesec dana gazzel otvorit neki novi svoj "svjetski" projekat - neki novi hosting za koji smatra da ce uspjet 100% , al nece ....

povratak para ti je suludo ocekivat
Sam pao, sam se ubiJo!
KGB
MorgaN je napisao/la:
Sam pao, sam se ubiJo!
http://www.youtube.com/watch?v=IEBP-TRpGEA =D hahahahaha
Molio bih da mi odgovoris na konkretno pitanje koje cu ti postaviti.

Zasto si uzeo server kad i sam znas da je on vodio 1337 hostova, koji su trajali u roku od mjesec dana ?

Sam si kriv. Trebao si kao i ja da uzmes od KGB-a i mirna Bosna.

Ali , na greskama se uci. Sljedeci put neces pogrijesiti 100 % , sem ako nisi neki maloumnik.

Hvala na procitanom postu
jazzone je napisao/la:
velika vecina clanova sa gamersa koji prate gamers.ba portal barem jednom u 2 dana da udju i da procitaju sta ima skontali bi da nista netreba u gazzela uzimat

sve radi 2 mjeseca i propadne :-X:-X

ova temu si dzabe otvorio , niko ti nece nista pomoc ,i tesko da ce ti gazzel vratit pare ...99.9% da nece ... nije ovo prva tema na gamers.ba koja govori da je gazzel nekog prevario ...

zapravo gazzel nije tebe prevario nego njegova "firma" nije imala dovoljno klijenata da odplacuje masinu , a kamoli da gazzelu ostane koja marka u dzepu ... i nije imo izbora vec da izgasi masinu

svi znamo koliko je hostinga gazzel do sada drzo ,
od nekog flame net , preko bosniahosting , tu je bio i gameserveri.ba ..tako nekako i sada ovaj ...

svako je imao veoma kratak vjek trajanja

opet ce za mjesec dana gazzel otvorit neki novi svoj "svjetski" projekat - neki novi hosting za koji smatra da ce uspjet 100% , al nece ....

povratak para ti je suludo ocekivat :(:(
Pa nije mi jasno ako je gazzel toliki prevarant sto onda ovdje otvara teme za svoj hosting ( i NIKO od admin nece to da brise ) i jos on ima MOD titulu...hahah....stvarno mislim.. :((
Ne znam stvarno, ali prema meni je bio korektan.
Imao sam CS server kada je tek otvorio gamehosting. Bilo je i tada problema mozda 3-4 dana, ali mi je to sve nadoknadio uz izvinjenje i obrazlozenje.
Mislim da ce i tebi nadoknaditi te dane sto ne rade serveri, trebao bi.
Gazzelovo srednje ime je "Sjebat ću te kako god okrenes"... To znaju i ptice na grani.
cjNor je napisao/la:
Molio bih da mi odgovoris na konkretno pitanje koje cu ti postaviti.

Zasto si uzeo server kad i sam znas da je on vodio 1337 hostova, koji su trajali u roku od mjesec dana ?

Sam si kriv. Trebao si kao i ja da uzmes od KGB-a i mirna Bosna.

Ali , na greskama se uci. Sljedeci put neces pogrijesiti 100 % , sem ako nisi neki maloumnik.

Hvala na procitanom postu
Ja sam na gamers.ba dosao tek prije 2mj i tad vidio da ima gamehosting.ba imao je lijepe cijene iako mi je to bilo sumnjivo uzeo sam od njega i evo sta sad bilo :((..da sam znao da on to tako radi nebi uzeo sigurno :S..
ccc svaka mu cast iskreno. Ubuduce uzimajte servere kod provjereni ljudi i hostinga. IGGI je mislim najpouzdaniji na Balkanu sto se toga tice.
I Prevara i nesto drugo
ACE je napisao/la:
Ne znam stvarno, ali prema meni je bio korektan.
Imao sam CS server kada je tek otvorio gamehosting. Bilo je i tada problema mozda 3-4 dana, ali mi je to sve nadoknadio uz izvinjenje i obrazlozenje.
Mislim da ce i tebi nadoknaditi te dane sto ne rade serveri, trebao bi.
Ma ne zelim vise da mi nadoknadjuje napravio mi je vec dovoljno stete nek mi samo vrati novce i vidimo se...ode ja kod nekog drugog a on nek nekog drugo preradjiva da kupi kod njega :(
Ako je tačno šta govoriš, a sve mi smrdi na to da jeste, onda je ovo nešto toliko žalosno da dolazi do krajnje granice sramote. Nisam upoznat u to šta je uopštetaj gamehosting.ba, ko je to "podigao" i ko je tu glavni, ali ako je glavni dječak od 15tak - 16 godina, tj. Faris, onda ne znam šta ste očekivali od tog hostinga. Ne osporavam njegovo znanje, jer on dosta toga zna o serverima, ali očito nije dovoljno zreo za pokretanje nekog biznisa.

Svi letite gdje vam je jeftinije, uvijek je bilo koliko love toliko muzike, odeš na KGB, platiš kako treba i dobiješ i ono što si tražio, i uslugu i tehničku podršku. Govorim iz iskustva jer se moji (naši) serveri (ProGaming) tu nalaze već dvije ipo' godine i nikada nismo imali problema sa njima.
riddle je napisao/la:
Ako je tačno šta govoriš, a sve mi smrdi na to da jeste, onda je ovo nešto toliko žalosno da dolazi do krajnje granice sramote. Nisam upoznat u to šta je uopštetaj gamehosting.ba, ko je to "podigao" i ko je tu glavni, ali ako je glavni dječak od 15tak - 16 godina, tj. Faris, onda ne znam šta ste očekivali od tog hostinga. Ne osporavam njegovo znanje, jer on dosta toga zna o serverima, ali očito nije dovoljno zreo za pokretanje nekog biznisa.

Svi letite gdje vam je jeftinije, uvijek je bilo koliko love toliko muzike, odeš na KGB, platiš kako treba i dobiješ i ono što si tražio, i uslugu i tehničku podršku. Govorim iz iskustva jer se moji (naši) serveri (ProGaming) tu nalaze već dvije ipo' godine i nikada nismo imali problema sa njima.
Sad me vecina nije dobro skuzila o cemu sam pricao nije ovdje rijec o serveru kao server nego Virtual Private Server ( za hostanje servera ) koji kosta 10x vise nego obicni server..Da sam ja uzeo CS server ajde ne bi se bunio to je 7-10E ali ovo sam platio mnogo skuplje :(
Harisp je napisao/la:
Sad me vecina nije dobro skuzila o cemu sam pricao nije ovdje rijec o serveru kao server nego Virtual Private Server ( za hostanje servera ) koji kosta 10x vise nego obicni server..Da sam ja uzeo CS server ajde ne bi se bunio to je 7-10E ali ovo sam platio mnogo skuplje
Koliko tačno? Ako je tako, utoku i na adresu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.