Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 11 s**e

177 pregleda · 11 odgovora · otvorena 24.09.2010. u 18:25

E skino danas sa torrenta PES 11 Demo posto preko direktno nece iznad 30 kb/s brzina.I danas ja instaliram fino,naravno na particiju D:\ da ne trosim ovu C:\ vise xD
I ajde instalira se,pokrenem sve normala.I kad sam otiso exhibit kako vec fino odaberem timove.Kick off i srusi se igra i pise PES11DEMO has stopped working.Na onom drugom vec radi nesta ali ocu da ovo prvo sredim!
btw. Config:
Intel Core duo 3 ghz Pentium (D)
2 GB DDR3
NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB -.-
Windows 7 32 bit!

Ima li nacina ovo sredit ili da kupim novu graficku i da se rjesim svega,btw,ako neko moze reci gdje ima kupit dobra graficka u Mostaru i kontrole za keyboard na ovoj igri da ne kupujem dzaba xbox joystick!

Hvala i nadam se da ce mi neko pomoci oko ovog,ako trebalo bude 20-30 bodova sa drugog acca...
Hoce li biti pes11 za plejstejsn2?
Buraz to ti je najverovatnije do instalacije confg. ti nije los :) kod mene je slabiji pa mi sve štima :D skini sa JKJ kdx pes 2010 i trebalo bi biti OK! a to za keyboard te ne kontam :( oces da sebi nastimas na koje tipke da igras il sta vec?
MorgaN je napisao/la:
Hoce li biti pes11 za plejstejsn2?:D
hoce :D
TraXes je napisao/la:
Buraz to ti je najverovatnije do instalacije confg. ti nije los :) kod mene je slabiji pa mi sve štima :D skini sa JKJ kdx pes 2010 i trebalo bi biti OK! a to za keyboard te ne kontam :( oces da sebi nastimas na koje tipke da igras il sta vec?
2010?? :| :| Mislis 2011!!
epiC je napisao/la:
hoce
Žao mi je narode ali neće izaći za PS2
Izlazi za PC, XBOX 360, PS3
Marijo98 je napisao/la:
2010?? :| :| Mislis 2011!!
jess mislim 2011 ;) greskaa jbg :|
salja je napisao/la:
Žao mi je narode ali neće izaći za PS2 :(
Izlazi za PC, XBOX 360, PS3 :(
Eee jbg vise volim igrati na ps neko na kompu izgubim se na tastaturi xD
salja je napisao/la:
Žao mi je narode ali neće izaći za PS2 :(
Izlazi za PC, XBOX 360, PS3 :(
Jarane nisi dovoljno informiran potrazi malo po internetu pa ces vidjeti da izlazi i za PS2

pes2011-ps2

Cover:
omot za ps2

:* :* :*
epiC je napisao/la:
Jarane nisi dovoljno informiran potrazi malo po internetu pa ces vidjeti da izlazi i za PS2

pes2011-ps2

Cover:
omot za ps2

:* :* :*
kako sam ja čitao na gametrailers.com bilo je da će izaći za PC i konzole nove generacije, ali opet mi je drago da će biti za PS2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.