E skino danas sa torrenta PES 11 Demo posto preko direktno nece iznad 30 kb/s brzina.I danas ja instaliram fino,naravno na particiju D:\ da ne trosim ovu C:\ vise xD
I ajde instalira se,pokrenem sve normala.I kad sam otiso exhibit kako vec fino odaberem timove.Kick off i srusi se igra i pise PES11DEMO has stopped working.Na onom drugom vec radi nesta ali ocu da ovo prvo sredim!
btw. Config:
Intel Core duo 3 ghz Pentium (D)
2 GB DDR3
NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB -.-
Windows 7 32 bit!
Ima li nacina ovo sredit ili da kupim novu graficku i da se rjesim svega,btw,ako neko moze reci gdje ima kupit dobra graficka u Mostaru i kontrole za keyboard na ovoj igri da ne kupujem dzaba xbox joystick!
Hvala i nadam se da ce mi neko pomoci oko ovog,ako trebalo bude 20-30 bodova sa drugog acca...
I ajde instalira se,pokrenem sve normala.I kad sam otiso exhibit kako vec fino odaberem timove.Kick off i srusi se igra i pise PES11DEMO has stopped working.Na onom drugom vec radi nesta ali ocu da ovo prvo sredim!
btw. Config:
Intel Core duo 3 ghz Pentium (D)
2 GB DDR3
NVIDIA GeForce 7300 GS 256 MB -.-
Windows 7 32 bit!
Ima li nacina ovo sredit ili da kupim novu graficku i da se rjesim svega,btw,ako neko moze reci gdje ima kupit dobra graficka u Mostaru i kontrole za keyboard na ovoj igri da ne kupujem dzaba xbox joystick!
Hvala i nadam se da ce mi neko pomoci oko ovog,ako trebalo bude 20-30 bodova sa drugog acca...
kod mene je slabiji pa mi sve štima
skini sa JKJ kdx pes 2010 i trebalo bi biti OK! a to za keyboard te ne kontam
oces da sebi nastimas na koje tipke da igras il sta vec?
greskaa jbg