Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Game maker

311 pregleda · 28 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 20:40

Ev ljudi.........
razmisljam o ovome dugoooooo..........
Ajmo i mi napraviti igruu.kaku bilooooo 2D 3D svejedno sam et da je nasa ja imam iskustva sa time s programiranjem,photosopom skriptama itd.......
vjerujem da ima jos neko ovdje na forumu da ima volje za toooooo:P:P:P:P:P
molim vas da ovdje ostavite prijave i da ne spamate bezzzeeeee9-)
i molim admine da ne brisu temu!!!!!
tnx unaprijed
godine iskustva su napravile pravog game makera od tebe ... :D

@ zato sto si 1996.
heheh nek sam i 2000 al ja se mogu pohvalit da znam html css javascirpt php programiranjeeeeeee
ak hoces casove ti dajem!!!
edin1996 je napisao/la:
heheh nek sam i 2000 al ja se mogu pohvalit da znam html css javascirpt php programiranjeeeeeee
ak hoces casove ti dajem!!!
Zar je HTML, PHP i CSS kodiranje potrebno za izradu igara? :r
Ja znam HTML i PHP kodiranje ali još nikad nisam pokušao napraviti igru pomoću tih kodova.

Je l' znaš ti koristiti C++, Visual Basic ili neki drugi programski jezik koji je namjenjen stvarima koje ti želiš?
prvo nisi cuo o cemu sam rekao.....
on meni kaze da sam iskusan i dobar jer sam 96
al rekoh:nema veze nek sam i 2000 ja se mogu pohvalit da znam html..............sad skonto?
edin1996 je napisao/la:
prvo nisi cuo o cemu sam rekao.....
on meni kaze da sam iskusan i dobar jer sam 96
al rekoh:nema veze nek sam i 2000 ja se mogu pohvalit da znam html..............sad skonto?
Pa shvatio sam ja to, ali zar je potrebno HTML, PHP ili CSS kodiranje za izradu igara? Prosvijetli me, molim te.
ne nije sam sam mu odgovorio da ne zezzza
Znam c++ i visualllll
html je za izradu stranica a photo shop isto i za stranice a moze posluzit za izradu igara!!!!
JoKeR91 je napisao/la:
Jel radis u EA il Activision ?
u Codemasters-u
edin1996 je napisao/la:
ne nije sam sam mu odgovorio da ne zezzza
Znam c++ i visualllll
html je za izradu stranica a photo shop isto i za stranice a moze posluzit za izradu igara!!!!
Znači Photoshop je za izradu web stranica i igara? xD

Btw ako znaš raditi u C++, napravi Tic-Tac-Toe igru koja će funkcionisati dobro a ja ću ti biti dizajner za te igre ako ti to uspije.
photoshop ti je za sliku c++ za programiranjeee a mozes koristit neki engineeee
i
1.meni netrea niko da napravim igruuuu ja sam pitam vas da mi pomognete malo ak hoceteee.....
http://www.rpgmakerweb.com

Eto ti program za pravljenje igara pa cackaj.
codex je napisao/la:
http://www.rpgmakerweb.com

Eto ti program za pravljenje igara pa cackaj.
et tnx za ovo ali nije meni cilj nap igru za ovo ja sam pravio igru preko ovog prije 2-3 godine cilj mi je nap igru bez ovih programa
edin1996 je napisao/la:
photoshop ti je za sliku c++ za programiranjeee a mozes koristit neki engineeee
i
1.meni netrea niko da napravim igruuuu ja sam pitam vas da mi pomognete malo ak hoceteee.....
Hvala ti mnogo što si me podučio. ;)

Sretno ti sa radom igre.
ma nisam ja mislio ovo sam radit
ja sam znam radit npr.tic-tac-toe ono kak se zove navy ships
pa kad bi se zadubio i milunas
al cilj mi je nesh boljeeee.
rcm mogu napraivt jedan fps ww2 do sutraaa.al to uz pomoc programa al ja to necu..vec zelim da se okupimo pa da nesh napravimo
Nije to za tebe.
Eldar001 je napisao/la:
Nije to za tebe.
ja sam rekao da zelim prijave ko bi volio sa mnom raditi igru a ne da me zezzzate procitajte gore da sam napiso da ne spamateeeeeeeee
edin1996 je napisao/la:
ma nisam ja mislio ovo sam radit
ja sam znam radit npr.tic-tac-toe ono kak se zove navy ships
pa kad bi se zadubio i milunas
al cilj mi je nesh boljeeee.
rcm mogu napraivt jedan fps ww2 do sutraaa.al to uz pomoc programa al ja to necu..vec zelim da se okupimo pa da nesh napravimo
Ma naravno igre se prave preko noci pogotovo oni koje mama pusti da duze ostanu ...

drago dijete lasalamet, jesi to zdrav ?

Pa da se to tako radi j**o te hljeb kupio bi sad mjesec i preko citavog posijao travu i cijeli zivot pusio i gledao kako dole ljudi u timovima od 100+ ljudi vrhunski obrazovani koristeci napredne alate modeliraju i dizajniraju igricukroz 6-7 mj minimalno
ccccc.e jesi "LOW"pod navodne znake ja sam reko da bi mogo napravit igru u FPS Creatoru za 1 dan i manje al da je ta igrica prosta da ima level jedan i tako nesh ko je spominjo Pro Evolution socer CODMW2 BF bad company 2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.