Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ozivljavanje mrtvih celija ???

914 pregleda · 24 odgovora · otvorena 19.10.2006. u 00:46

Neki dan sam naucio od raje da je neki amer kreten nasao bakteriju koja ozivljava mrtve celije i naravno da ce dobiti nobelovu nagradu
Dal je to istina ako jeste ima li kakav link da se procita malo o tome.

Ako je to istina znaci covjek ce biti besmrtan ?:S odnosno bogatasi ??
da i ja sam ponesto slusao o tome ali nemam nikakav link hm... to besmrtan pa baci ga u vatru pa nek onda bataljon bakterija ga ozivljava ^^
Ehh nedavno je objavljeno da je otkrivena neka mala jedinka,valjda atom ,bakterija,virus il nešto tako,koja nakon što je uništena u više dijelova može da spoji svoje dijelove natrag na mjesto.

Eto još jedan dokaz koji smo donedavno negirali,a fino je rečeno:

"Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti? Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih, ponovo."
(Kijame,3-4)
Ehh nedavno je objavljeno da je otkrivena neka mala jedinka,valjda atom ,bakterija,virus il nešto tako,koja nakon što je uništena u više dijelova može da spoji svoje dijelove natrag na mjesto.

"Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti? Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih, ponovo."
(Kijame,3-4)

A sto bas da se spominje u toliko starom Kur'anu "Jagodice prsta"?

flame[seeker je napisao/la:

(Kijame,3-4)

A sto bas da se spominje u toliko starom Kur'anu "Jagodice prsta"?

Mozda zato sto su One jedine na covjekom tjelu koje su jedinstvene? Ili sto ih pritiscemo u tintu kada uzimamo licnu ? Interesantno zar ne?
Naravno,
to radi jedna kozmeticka korporacija Umbrella sakrivena kilometrima ispod zemljine povrsine ispod malog americkog gradica.
Sve cudnije i cudnije teme iz dana u dan, jucer ona beba, danas ovo ... pa da se sjeb**!
               screem je napisao/la:
Ma sve je u *****ovim rukama kaka besmrtnost pusti to bate

mA JA BA
PA cisto sumnjam da moze oziviti toliko mrtvih celija da ozivi cijelo tijelo,kako god ,kada covjek jednom umre, ne moze mu ozivjeti dusu, djaba ti zive celije ako nemas dushu.... prema tome,nista od besmrtnosti...
daj boze da je nasao aaa ziviti vjecno heherhhehhehehe i biti ***at

Post dobio šamar od BorG

.gc je napisao/la:
Naravno,
to radi jedna kozmeticka korporacija Umbrella sakrivena kilometrima ispod zemljine povrsine ispod malog americkog gradica.

hihihi
joj ljudi vi se fakat bavite gloopostima...
i ti Alene sta otvaras ovako retardiranu temu...
ne moze covjek stati na mjesto B-O-Ga nikad
zz svima
               .gc je napisao/la:
Naravno,

To ti dodze kao zivot poslije smrti .... vrlo interesantno zar ne
P.S.

Umbrella- u prevodu (kišobran)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.