Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Usporio mi se pc, vas savjet ?

153 pregleda · 16 odgovora · otvorena 18.09.2010. u 16:08

Pozz gameri .

Eh vako , kompjuter mi je postao sporiji , Npr. kada instaliram neku igricu nemogu slusat muziku (ton sav razvucen ) , kada pomjeram strelicu na kompjuteru za njom ostaju tragovi i sl. sranja . Predpostavljam da imam dosta virusa pa ako moze neko da mi da Link za download nekog dobrog Anti-virusa koji ce mi bar malo ocistit kompjuter

hvala unaprijed <3
2252OMFG je napisao/la:
formatiraj ga

edit :

dzaba ti antivirus
pito sam za antivirus
Nece ti nista pomoci, jedino da format bit ce brze sigurno, a i nekada se mora i formatirat.

CCleaner - Počisti sa njim
HijackThis - Počisti sa njim
Defragment Disk - Završi sa ovim

Ako ne mogne - Opali format.
Najpametnije bi ti bilo da uradis format i stavis Windows 7 sa MSE antivirusom.

Ako ne znas kako ili iz nekog razloga ne mozes, onda skini NOD32 i probaj ocistiti PC, takodjer programi tipa CCleaner i TuneUp ti mogu nenormalno pomoci.
Kaspersky 2010 on je odlican uzmi trial

a za ubrzavanje uzmi game booster ja ga koristim i odlican je.
Za ubrzanje komp-a imas tonu programa.Pored Tune Up i C Cleaner moja preporuka je Speedupmypc.A AV iskljucivo AVAST ;) Mada je "najbolje" rjesenje format diska i nabaci fresh OS i žeži :D
RAZOR_6 je napisao/la:
Kaspersky 2010 on je odlican uzmi trial

a za ubrzavanje uzmi game booster ja ga koristim i odlican je.
gaym booster smece tesko .
GameBooster nije los, ali uz TuneUp dolazi opcija Turbo mode, koja radi sve isto kao i game booster, tj. gasi nepotrebne windows servise. Na taj nacin oslobađa jedan dio RAM memorije, najcesce u mom slucaju oko 150MB.

Naravno, TuneUp je puno korisniji radi ostalih pogodnosti.
Format, Win7 + Genuine crack, Microsoft Security Essentials, ako si u mogucnosti kupi win7 da mozes redovno update.
bioniC je napisao/la:
Format, Win7 + Genuine crack, Microsoft Security Essentials, ako si u mogucnosti kupi win7 da mozes redovno update.
ee znas li gdje mogu crack da nabavim??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.