Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba Novosti! 9/13/2010

1.445 pregleda · 66 odgovora · otvorena 13.09.2010. u 22:49

Dobro vece, evo da vam saopstim jedno upozorenje koje od danas 9/13/2010 NECEMO TOLERISATI !!!

A to je :

1) Psovanje po galerijama/temama
2) Omalozavanje po galerijama/temama
3) Izlivi erotskih i kojekakvih nagona u galerijama kod cura / na temama
4) Prozivanje bilo kojeg clana putem gb-a/teme/galerije bez eventualnih dokaza
5) Ne zajebavajte se, vreme banova je produzeno

Od ovoga trenutnka koga uhvatite za bilo sta od gore navedenog posaljite sliku meni / ashu ili ostalim global moderatorima koji ce nam to reci.

Hvala.
ako je neko vrijedjo nekog npr 12.9.2010 tj juce ili ranije nekad jel to ban ?
GL. Valjda će se situacija poboljšati.

Nego, šta bi od onog konkursa za admina gamers.ba public servera?
aldiN_ je napisao/la:
ako je neko vrijedjo nekog npr 12.9.2010 tj juce ili ranije nekad jel to ban ?
Ti komentari ce biti obrisani, kazem od danas se banuje po 2-3 meseca za vredjanje.
Hoću i ja ovo BRUTALITY. xP
vLexinho je napisao/la:
Ti komentari ce biti obrisani, kazem od danas se banuje po 2-3 meseca za vredjanje.
i ovo je prije bilo i rekli ste datum od tog i tog banujemo a moj komentar star jedno godinu dana zbog toga ste me ban i to nije komentar nego sto sam se smijao na slici... al ovog posta nije poenta sto ste me nepravedno bannali u smislu onoga hahah sto sam se ja smijao neljutim se nego sto je bio komentar star godinu dana....
Respect za ovo, samo strozije 
Svaka čast, nego meni lik psovo umrle preko GB, prije 2 dana, kako se to kažnjava, i da li će se uopšte lik kazniti ?
Tražio sam od Benjamina da ga banuje al kaže nije dobio još ban opciju, pitao sam i tebe hoćel se banovat ti mi nisi ni odgovorio..
Jer hajd da mi je opsovao majku pa i nekako ( mada mi naravno ni to nije pravo ) ali MRTVE i da prođe nekažnjeno - sramota.

EDIT ; Banned permanently thanks to vLex =)
ultranumb je napisao/la:
Hoću i ja ovo makar 7 dana 

edit:
Msm nije ban na 7 dana hahahah
Neg' da ja banujem na 7 dana nekog :p
'Ocu svoje medalje 

BRUTALITY !
"od danas 9/13/2010" nemoj da bude ko prosli put od danas pa ja bio banovan + delete acc za nesto sto sam govorio prije 5 mjeseci :D
vLexinho je napisao/la:
Vrijedjam te sad javno, preko teme. Nemozes mi bre nista, jaci sam od tebe!
ultranumb je napisao/la:
Ja samo molim boga kad ce ti uzeti i tog globala da se ne furas ovda,mene si banovo bez razloga ali nema veze :)

Post dobio šamar od ultranumb

Ovo neka treba hackovala acc vlexu, pa zeli da lazemo cure na site-u da su lijepe 
ultranumb je napisao/la:
cuj tebi Brutality pa i ovako banujes kako hoces  taman prodje ban ti ga produzis
Na kraju ce se zabranit da se pise ovaj smiley jer iritira :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Sviđa mi se ovo sve.

Napreduje ovo. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.