Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Rafael Nadal vs Novak Đoković

280 pregleda · 35 odgovora · otvorena 13.09.2010. u 19:45

Predhodni dan je kiša odgodila veliko finale između Rafaela Nadala i Novaka Đokovića .
Veceras se igra finale posljednjeg grand slam-a ove godine US Opena sa pocetkom u 22h , naravno ako to vremenski uslovi dopuste.

Svi teniski fanovi i Novaka Đokovića i Rafaela Nadala ocekuju fantastican mec i neizvjestan mec.
Sinoc je kisa bila jedini uzrok zasto se nije igralo finale.
Moze se reci da je kisa vise prijala Novaku Đokoviću koji je nakon 4 sata iscrpljujuceg i teskog meca savladao najboljeg tenisera svih vremena Rogera Federera sa 3-2 u setovima.
Novak je u tom mecu spasio i 2 mec lopte .
Sa druge strane Rafael Nadal je igrao mnogo laksi mec protiv Mihaela Juznog kojeg je savladao sa 3-0 u setovima nakon nesto vise od 2 sata igre.
Rafael Nadal ove godine stigao do 2 grand slam titule Roland garos ( u kojem nije izgubio set ) i Wimbledon ( u kojem takodjer nije izgubio niti jedan set ) .
Za sada mu polazi za rukom to i na US openu , na kojem jos nije izgubio niti jedan set.
Rafael Nadal ide u potjeru za svojom devetom grand slam titulom , a jos mu samo US open fali da ima sve 4 grand slam titule ( Australian open, Rolan garos, Wimledon i US open koji mu za sad nedostaje ).
Novak Đoković ima na svom kontu jednu Grand slam titulu i to iz Australije 2008 godine kada je savladao Žo Vilfreta Songu.

Naravno svi ocekuju fantastican mec .
Mnogo srece zelim i jednom i drugom teniseru i nadam se da ce biti fantastaican mec i da cemo uzivati u prekrasnom tenisu pred 23 hiljade gledalaca.
Bit će gusto jer se fakat ne zna koji je od njih dvojice bolji... Ipak, moje simpatije idu prema Đokoviću iako je izbacio mog nadražeg Federera...
Navijam za Novaka, nadam se njegovoj pobjedi. Nece biti lako! xD
ja sam kladio se na Novaka...koeficijent 3.50 svi kolee uvjerljivo na nadala koeficijent 1.90..

neznam stvrno..al mislim da novak uzima jer je proso federera iako federer nie u top formi..al opet je federer
2 omiljena tenisera al ipak cu navijat za Nadala jer ga od prije vise gotivim 
Neću navijati niti za jednog od navedena dva tenisera. Ne sviđa mi se niti jedan od njih a pogotovo mi je žao Federera, koji je inače moj miljenik, zbog toga što je u meču protiv Đokovića propustio 2 meč lopte. I jedan i drugi igrač imaju sličan stil igre, puno trče i imaju vrlo jak forhend dok im je bekend slabija strana. Ipak, očekujem pobjedu Rafaela Nadala na iskustvo i njegovu želju da osvoji US Open po prvi put. Mada nikad se ne zna.
Nadal trči k'o magare po terenu ocam, ne mereš mu lopte proturit iza leđa xD

Vidjet ćemo, nadam se dobrom meču ^^
Nadal ce ga PODERRAT Izbusit ce ga....Kad ga razvali nece vise ni htjet tenis igrat....Umrijet ce na terenu,....ni bog ga nece moc sastavit...on ce po citav dan :* i :* i :* i :* i :*.....IPAK NADAL JE NADAL,A ČOKOVIČ JE RUPA!
Counterrr je napisao/la:
Nadal ce ga PODERRAT Izbusit ce ga....Kad ga razvali nece vise ni htjet tenis igrat....Umrijet ce na terenu,....ni bog ga nece moc sastavit...on ce po citav dan :* i :* i :* i :* i :*.....IPAK NADAL JE NADAL,A ČOKOVIČ JE RUPA!
Da je Đoković rupa, ne bi stigao do finala.

Idi liječi komplekse negdje drugo. Ovo može napisati samo djete od 10 godina.

Post dobio aplauz od ultranumb

Nadal ? ^^
Counterrr je napisao/la:
Nadal ce ga PODERRAT Izbusit ce ga....Kad ga razvali nece vise ni htjet tenis igrat....Umrijet ce na terenu,....ni bog ga nece moc sastavit...on ce po citav dan :* i :* i :* i :* i :*.....IPAK NADAL JE NADAL,A ČOKOVIČ JE RUPA!
Čokovič?

OT:Bit će prejak match,al mislim da ovaj put Đoković uzima,imam nekakav osječaj
farystr0n je napisao/la:
Da je Đoković rupa, ne bi stigao do finala.

Idi liječi komplekse negdje drugo. Ovo može napisati samo djete od 10 godina.
Za mene rupa...idi lijeci se :r
Counterrr je napisao/la:
Za mene rupa...idi lijeci se 
Lol bolesni umovi =(
vLexinho je napisao/la:
Lol bolesni umovi =(
sta ja mogu...prvi poceo..pogledaj sta mi je pisao 9-)
Djokovic 

HVALA cao

:-*

Nadal guzonja, vazda mu ruka u guzici i vadi gaće :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.