Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[G.ba serveri] dokle vako?

955 pregleda · 59 odgovora · otvorena 13.09.2010. u 12:40

Dobro, dokle vako?

Inače konverzacije je tekla ovako:

Ubijem ga, a on zatim, "scandal jel ti semir poslo wh"
Ja šutim.. On opet pita, ja kažem ne smaraj.
Onda mi on na pm kaže "idole jel ti poslo wh, a?"
i onda sljedeca runda ubijem 5, dd2_long, i ovo na ssu pa ban.

Chit nisam u zivotu imo, a kamoli upalio. Sa steama sam igro :S Bio sa welom na tsu dok smo igrali. Uopšte nisam neki pro, samo igram pokoji mix, nista posebno.

Dotičnog ne vidim u spisku admina..

Spisak administratora:
"StealtH"
"mirofa"
"RzA"
"100ka"
"MorgaN"
"BUYAKA"
"SandiBL"
"haruN"
"dyemsonii"
"Rezendent Evil"
"NuteLLa."
"brown3k"
"dea".
Dotična administracija ima 17 godina...

Trenutni prosjek godina GAMERS.ba Public Servera je na 18 Godina.

Server treba da ima 5 maximalno AKTIVNIH admina, a ne 30 koji ce uc kad im je ku**u cejf i radit kako je njima volja.
reLo je napisao/la:
Pa dobro... Shvatam ja sve to... Pubertet te safat'o pa misliš da možeš radit šta hoćeš... Ako je neko bolji od tebe na serveru banuješ ga laganini... Ako ti se neko ne sviđa kickas ga... Sve ja to shvatam... Al ne shvatam ovu posljednju frazu "nisi tome dorastao"... To me malo kopka, možeš li je malo bolje pojasniti?

btw. Pošaljem jednu poruku vLexu da pripazi malo na tebe.
Kakav pubertet o cemu pricas :S ..Svaka cast ako je neko bolji od mene ali ako je neko bolji a ima cit to je drugo ..a ako mi se nesvidja iskuliram momka :D ..

Reko samo da me ne citiras nista ti nisam uradio ,nisi bio na serveru nemozes nista pricati ni govoriti tako da molim te zaobidji temu ako nie frka fkt te se ne tice :S
torQ7u je napisao/la:
Dotična administracija ima 17 godina...

Trenutni prosjek godina GAMERS.ba Public Servera je na 18 Godina.

Server treba da ima 5 maximalno AKTIVNIH admina, a ne 30 koji ce uc kad im je ku**u cejf i radit kako je njima volja.
Najveći problem je ovdje što se admini daju bez nekih posebnih kriterija, a najbitnije je biti redovan na serveru bez obzira što nemaš pojma o administraciji.

Druga stvar, adminima se ne daje da pročitaju pravila i ne zaprijeti im se, nego banuju kako im je ku**u ćejf. Npr. kod mene na progamingu, ako 2 puta banuješ bez banshota ili dema skinut će ti se admin da si Tito dragi. Dakle, prilikom bana moraš imat dokaz da je dotični imao cheat, ili u vidu dema ili u vidu bana.

Treca stvar, server ne moze uspjeti ako se admini dodaju svako malo. Konkurse treba organizovati mozda jednom u 2-3 mjeseca.

Prijedlog: Da se ubaci banshot i naredi adminima da ga obavezno slikaju.

Post dobio aplauz od ultranumb

ScandaL je napisao/la:
A bolan kome si ti dorastao? Ti nisi djetetu od 2 godine dorastao, a kamoli momku od 17.

Idi ponovo ispočetka, od obdaništa.

Pozdrav!
Kani me se turbo glupane :|

Post dobio šamar od ultranumb

nmb je napisao/la:
Nisam ja kriv što si imo wallhack ,svaku rundu po 3 -4 ubijas i to ofirno i pito sam te jel ti to semir poslo wallhack ..i onda si 2 ubio preofirno sto su vidila i moja 2 prijatelja koji to isto mogu potvrditi..

Ako se iko razumije ko ima wallhack a ko nema onda sam to ja :O

NEXT TIME UDJI BEZ CITA
"ako se iko razumije ko ima wallhack a ko nema onda sam to ja :O" -> znamo 
KraLJ_ je napisao/la:
Kakav pubertet o cemu pricas :S ..Svaka cast ako je neko bolji od mene ali ako je neko bolji a ima cit to je drugo ..a ako mi se nesvidja iskuliram momka ..

Reko samo da me ne citiras nista ti nisam uradio ,nisi bio na serveru nemozes nista pricati ni govoriti tako da molim te zaobidji temu ako nie frka fkt te se ne tice :S
Sine moj, mene se ovo itekako tiče jer sam ja, zajedno sa vetroxom i Adom, digao ovaj server ponovo i postao odlučan da server postane dobar... Jest da sam kasnije odustao od head admin pozicije ali i dalje sam tu da analiziram stanje na serveru i dajem prijedloge kako da se ono poboljša, posebno zbog toga što 30 mjeseci vodim ProGaming... I pokušaj pokazati malo poštovanja prema starijem od sebe da ti uši na mašnu ne bih svezao.

Post dobio aplauz od ultranumb

reLo je napisao/la:
Zaista ne kontam ko ovdje plaća servere? Jesam li propustio neku informaciju da se gamers.ba serveri placaju?
boli mene ku**c jel vi dajete pare ili guzu za njih shvatio si sta sam htio reći 
reLo je napisao/la:
Sine moj, mene se ovo itekako tiče jer sam ja, zajedno sa vetroxom i Adom, digao ovaj server ponovo i postao odlučan da server postane dobar... Jest da sam kasnije odustao od head admin pozicije ali i dalje sam tu da analiziram stanje na serveru i dajem prijedloge kako da se ono poboljša, posebno zbog toga što 30 mjeseci vodim ProGaming... I pokušaj pokazati malo poštovanja prema starijem od sebe da ti uši na mašnu ne bih svezao.
Jesam ja tebi reko 2 loše rijeci ? ,kazem kako jest nisi bio neznas sta je bilo i to je to .Nemam se ja sta s tobom raspravljati ....

Cekaj jesi ti onaj sto usi na masinu veze ? :( nemos mi bolan prijetiti ako si stariji ..Ako se vec toliko angazujes za gamers.ba server udji malo na njega pogledaj ,necu ja da sva raja ode zbog jednog citera koji ce mi igru upropastiti ...neznam zasto si zapeo za mene :|
KraLJ_ je napisao/la:
Jesam ja tebi reko 2 loše rijeci ? ,kazem kako jest nisi bio neznas sta je bilo i to je to .Nemam se ja sta s tobom raspravljati ....

Cekaj jesi ti onaj sto usi na masinu veze ? nemos mi bolan prijetiti ako si stariji ..Ako se vec toliko angazujes za gamers.ba server udji malo na njega pogledaj ,necu ja da sva raja ode zbog jednog citera koji ce mi igru upropastiti ...neznam zasto si zapeo za mene :|
Pa hajde daj mi demo i dokazi da je lik citer? Imas li demo? Odgovor je: Nemaš. Sva tvoja šriča pada u vodu, banovao si nedužnog lika.
Koliko ja znam bila je tema, ili negdje fino napisao da se vlexu obratite što se ovih stvari tiče.

Ovako bezveze smarate sa temama (nepotrebnim) ^^

reLo je napisao/la:
Pa hajde daj mi demo i dokazi da je lik citer? Imas li demo? Odgovor je: Nemaš. Sva tvoja šriča pada u vodu, banovao si nedužnog lika.
Ok tata
KraLJ_ je napisao/la:

Cekaj jesi ti onaj sto usi na masinu veze ? nemos mi bolan prijetiti ako si stariji ..Ako se vec toliko angazujes za gamers.ba server udji malo na njega pogledaj ,necu ja da sva raja ode zbog jednog citera koji ce mi igru upropastiti ...neznam zasto si zapeo za mene :|
Ušo na TS3 da pričamo malo?

Ma marš. Nemam šta sa djecom pričati.
ScandaL je napisao/la:
Ušo na TS3 da pričamo malo?

Ma marš. Nemam šta sa djecom pričati.
Turbo glupane šta se javljaš,stariji sam od tebe ali to trenutno nikako nije bitno ...Smorio si boga oca
Najsmjesnije mi je kad se neko zali na forumu i onda dodje admin sto ga je banovo da iznese argumente tipa "sve hedove davo, ciljo si kroz zid itd.", a nit je u specu bio, nit demo snimio, nit banshot ni ss bilo kakav. Hahah
Da se i ja javim, molio bi da se ovakve stvari stalno prijavljuju, ne morate otvarati teme nego jednostavno posaljite sliku meni ili vlexu i admin ce biti sankcionisan.Svakako smo u stanju smanjenja broja admina i ocekuj te ubrzo novi konkurs sa malo drugacijim kriterijima (mojim kriterijima)

GL n HF
Yuber je napisao/la:
Nek' si im rek'o mamu im namazanu.8-)
Sad ću se pobrinut' da dobiješ ban radi ovog. 
Ko dade ovom admina. :/

Čisto informativno, promijenili su PW na Gpanelu (vjerovatno da bi ovakvim balavcima dali funkcije), ja više sa ovim ne'am ništa. =)
Jučer neki admin Entela banovo , jesam krepo od smjeha : )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.