Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[DISKUSIJA]cure

586 pregleda · 44 odgovora · otvorena 11.09.2010. u 23:52

Eh posto volim da gledam random slike na gamersu i to radim stalno jos otkada i primetio sam jednu stvar koja se ponavlja stalno.
Ako ima slika neke cure sa gamersa clanice 80% njih kazu nevalja, ruzna, ku***a i ostale psovke.
A kad vide neku animi curu svi kazu odlicna i da ne govorim ostale komentare naravno svi pozitivni i da ima po 60 komentara.
Neshvatam zasto vam se vecinom vise svidja animi cura a ne prava cura sa kojom bi moga pricat izadj itd..
Ja licno mislim da je bolje tako biti sa nekom curom.
E sad zelim da vidim sta vi mislite o ovom zasto se ovo desava.:S.Nek se javi neka cura pa nek kaze nesto i ona.

Molim vas nemojte spamat budite malo ozbiljni.

Admini nemojte brisati temu bilo bi fino stavit i u zanimljive 1 dan ali dovoljno je i da se nebrsie.
Kud ces dalje kad su izmislili igru u kojoj imas virtuelnu curu pa sad isto da su brašno uvlačili hodaju po nekim destinacijama sa mobitelom u ruci i razgovaraju sa tim virtuelnim curama.

Ljudi su postali odvratni i bezosjecajni, tako da je u Americi normalnije imati psa nego dijete.
Get a life.

Btw, ja sam cuo, sad ne znam jel' istina ..
Ak' hoces da zbaris dobru curu, tj. da si dobar momak, tj, da ona primjeti da si dobar momak, moras dobro prnut' kraj nje da bi opravdao ove dobrote gore.

Jel' istina? :$

Post dobio šamar od reLo

reLo je napisao/la:
Kud ces dalje kad su izmislili igru u kojoj imas virtuelnu curu pa sad isto da su brašno uvlačili hodaju po nekim destinacijama sa mobitelom u ruci i razgovaraju sa tim virtuelnim curama.

Ljudi su postali odvratni i bezosjecajni, tako da je u Americi normalnije imati psa nego dijete.
Slazem se
Kratko i jasno : Retardacija

Malo duže : Svijet počinje poprimati digitalni oblik ... Mi kao da već živimo u nekoj virtuali. Evo danas hodam sa rajom Čaršijom, i zaista vidim mlađahne raje kako hoda, što sa djevojkama što sa društvom, bez da se glupiraju k'o kakvi klošari, i meni fkt. drago reko "Vidi ima neko normalan i u Sarajevu" ... Anime cura je utjeha, ne za one koje ne mogu ili neće da imaju curu u RL, već za one koje ne smiju prići curi u RL. To je činjenica, i nepobitna.
Debili -.- Necu dr*** na virtuelnu curu il' nesto slicno. LOL !
Čuj pale se na anime cure?

Pa koji kreten moraš bit da se pališ na to

Post dobio aplauz od mirofa

Čuj anime cure su utjeha ... nešto najgluplje u životu što sam čuo.

Znaš zašto su na random slikama takvi komentari ? zato jer većina korisnika zna da su cure koje se (polu)gole slikaju i glupe , tako većina ne obraća pažnju na njezin izgled zato jer hoće biti realni il' jednostavno ne žele biti paćenici koji odma "d*k d*k" i mirni hormoni.

Ako nađeš curu koja nema facebook - jackpot.Kad potroši čitavu memoriju na aparatu za sliku koja će dobiti dovoljno lajkova ...
zato mnogi vole anime cure , nemojte misliti da su svi oni kompleksaši.
oj jebote,ja bih se palio na anime cure jedino kad bih mogao isfatat' i do grla jezik im uvaliti,u drugom slucaju nista
A brate, jebiga, takav vakat doš'o. Internet je koliko unaprijedio svijet, toliko ga i unazadio sa svojim prednostima/manama. Sad je sasvim normalno preko obične stranice kao face upoznati tonu ljudi, pokupit' se onako, nikad se ne vidjet u životu. Imao sam milion prijatelja iz RL-a koji su u nekim vezama INTERGALAKCIJSKIM, dakle, nikad u životu niti su vidjeli osobu, niti će je vidjet', i onda pišu " volim te najviše, ti si meni sve i ostale gluposti. Mnoge današnje cure su na tom popularnom facebooku, samo da bi promovirale guzove i sise, izvinite zbog izražavanja, ali tako je. Vidiš je u kafiću nekom, " skula prava" , al je bomba preko fejsa, svi joj srca stavljaju i tako ti slučajevi za nepovjerovat'. Sumnjam da su ovo ljudi predviđali. Što se mene tiče, obično ni ne stavljam status veze na fejsu, ne patim od te gluposti, jedino ako cura traži, onda, ko ga j**e. Ovo za virtualne cure, samo ću reć' je***i kinezi i ameri. Šta ćeš ti kad jedan prosječan amerikanac ima 150 + kg, a zakržljo, normalno je da ga neće niti jedna cura, neg' mora vitrualno se zadovoljavat' ili šta već radit. Kada su već u tom svijetu, svijetu interneta, žele da čitav stvarni život okrenu u tom smijeru, stoga vidite na šta su spali. Isto vrijedi i za kineze. Et' neka mala kritika današnjice
Tako ti je to na ovom sajtu .

Samo znaju igrati napačeni igrica i toga stalno igrati ... Ljudi prodjite se kantera i ostali budalaština, tražite pi**e to vam je pametnije . ;)

Pale se na te anime cure pošto uživo nisu nikad imali nikakvu . ;)

No lajf .
xxxk je napisao/la:
Čuj anime cure su utjeha ... nešto najgluplje u životu što sam čuo.

Znaš zašto su na random slikama takvi komentari ? zato jer većina korisnika zna da su cure koje se (polu)gole slikaju i glupe , tako većina ne obraća pažnju na njezin izgled zato jer hoće biti realni il' jednostavno ne žele biti paćenici koji odma "d*k d*k" i mirni hormoni.

Ako nađeš curu koja nema facebook - jackpot.Kad potroši čitavu memoriju na aparatu za sliku koja će dobiti dovoljno lajkova ...
zato mnogi vole anime cure , nemojte misliti da su svi oni kompleksaši.
Jarane, upravo tvoj razlog je nešto najgluplje u životu što sam čuo, al' ono iskreno ... :r
reLo je napisao/la:

relo svaka cast evo ruke slazem se sa tobom i to mi je stvarno glupo da je nekom draze imati neku animi curu ili se da kazem palit na nju nego imat svoju pravu curu.

@piC

I meni je drago kad izadje drustvo i to kad vidim raju da se zeza to se slazem, ali se neslazem da neko nemoze imati curu izadji malo u gradi i naces neku pa da si ruzan ko noc naces neku.Ovo nekazem tebi nego navodim i samo kazem.
Sta ces kad 90% clanova portala nikada nije izaslo sa curom na kafu ( osim u sims-u ).
Navikni se na to i pusti ih nek rade sta hoce. Doce im jednom iz guzice u glavu.

Brini se za svoj zivot i nemoj pune paznje obracati na ostale
Alexandra je napisao/la:
Kako je?
Diskriminacija

odma' ti govori da je loše

Pusti debile
Kad isfura anime, pronace oni nesto drugo ^^
Alexandra je napisao/la:
Kako je?
Hvala na ovom mudrom komentaru i bojanu na aplauzu msm cura je zasluzila.
De ba ja sam bio ozbiljan a ti kako je?:S
btw: dobro je kod tebe

@ Night_Stalker hahahahaah

edit: joj ja zaboravio da si ti sa bojanom vidim njegovu sliku u galeriji hahah zato aplauz ccc bojane.

Ali neka momak bar ima curu a negleda animi ko vecina.:S
Alexandra je napisao/la:
Kako je?
Kakav je Bojan 'vako ko co'jek ?!
Alexandra je napisao/la:
Kako je?
Sta imaaaaaaaaaaaa
Istina živa, gledao sam od neke cure sliku u galeriji ( ruku na srce ružna je k'o lopov ) 100 komentara sve ismijavanje ja sam plakao od smjeha pred kompjuterom. Kasnije naletim na sliku narutove cure ili neke svi govore "slatka" hahaha pa omfg dođe mi da se objesim odma, al takva je ova gejming omladina, pola bi ih prije guzilo narutovu trebu nego Brad Pitt-ovu..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.