Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]elDin

410 pregleda · 16 odgovora · otvorena 10.09.2010. u 18:06

talenat, a na gluposti ga "trosis"

Meni predobro uradjeno svaka cast stvarno .
Svakako, trebaš ga na pravim stvarima koristit.
ash je napisao/la:
talenat, a na gluposti ga "trosis"
Trenutno kodiram stranicu,inace radim nesto sto nije "glupost" poput sigova,ali ovo u medjuvremenu kada mi je jaaako dosadno da ne znam sta cu od sebe uradim neki sig
Evo zasto m ise nesvidja kod prvog nevalja render .. previsa effecata kvare render a posle sig sra**e zivo .. !!!

Kod drugog skroz mutan rad neznam kakve to efekte koristis znaci potpuno unisteno i nesvidja mi se nesto pic ...
prvi je bolji od drugog .. text nikakakav,kod prvog mozes time da se pohvalis .. znaci lose .. mogo si se jos malo potrudit.

E evo pravo vrjeme da komentarisem sajt znaci predobro uradjeno posebno mi se svidja portfolio .
Imas malo negde izuzetaka znaci trebao si tao gde je facebook deviantArt
Youtube postavit ikonice ..
ALi bez obzira predobro malo nesto uzeo sa mirzine stranice malo sa songyeve(mozda on od tebe) ali super uradio
zlatna sredina ♥
o0pS je napisao/la:
Evo zasto m ise nesvidja kod prvog nevalja render .. previsa effecata kvare render a posle sig sra**e zivo .. !!!

Kod drugog skroz mutan rad neznam kakve to efekte koristis znaci potpuno unisteno i nesvidja mi se nesto pic ...
prvi je bolji od drugog .. text nikakakav,kod prvog mozes time da se pohvalis .. znaci lose .. mogo si se jos malo potrudit.

E evo pravo vrjeme da komentarisem sajt znaci predobro uradjeno posebno mi se svidja portfolio .
ALi bez obzira predobro malo nesto uzeo sa mirzine stranice malo sa songyeve(mozda on od tebe) ali super uradio
zlatna sredina ♥
komentar na sigove necu komentarisati ... samo cu reci da je uradjeno iz dosade...

a za sajt,to sto sada gledas,to je trenutno,na temi gdje sam predstavio sajt spomenuo sam da cu kodirati novu sto upravo i radim...

a to sto sam "uzeo" sa Mirzinog sajta,pah ne bih to bas tako rekao,naime mi smo kodirali zajedno,i ja sam njemu pomogao ... ja sam zavrsio prvi sve,ali se on prvi predstavio tako da sad svi misle da je kopija...

ugl. eto,sljedeci dizajn bice 10x bolji,brzi,pregledniji i atraktivniji.
Jel vas j**o elDin
o0pS je napisao/la:

zlatna sredina ♥
Nije on mene kopirao, nego smo zajedno, tj. u isto vrijeme kodirali, pa smo obojica jedan drugom pomagali.
o0pS je napisao/la:

zlatna sredina ♥
Brate dragi, kako mozes ovako crnit covjeka kad je on "Master" za tebe. Ni jedan tvoj rad nije ni do koljena ovim radovima.
Ovo je samo moje misljenje. Nemoj se ljutit sto citiram.

@Radovi

extra

fOxer123 je napisao/la:
Brate dragi, kako mozes ovako crnit covjeka kad je on "Master" za tebe. Ni jedan tvoj rad nije ni do koljena ovim radovima.
Ovo je samo moje misljenje. Nemoj se ljutit sto citiram.

@Radovi

extra

hahahhahahahahahahahahahahaha toliko si glup da je neverovatno znaci nemogu vjerovat da si poremecen u mali mozak !!! .. hahahhahhahahahhaa brate oplakah
Vjeruj mi djete rekao bi ti nesto samo nemogu se spustat na tvoj intelektualni nivo ... oplakah brate hahahhahahahhahahahah ..
cuj do koljena problem je u tome .. sto dragi eldin je malo ufuran .A ti si glup.
To sto ja crnim nije tvoj problem ...svako ime svoje misljeenje
o0pS je napisao/la:
hahahhahahahahahahahahahahaha toliko si glup da je neverovatno znaci nemogu vjerovat da si poremecen u mali mozak !!! .. hahahhahhahahahhaa brate oplakah
Vjeruj mi djete rekao bi ti nesto samo nemogu se spustat na tvoj intelektualni nivo ... oplakah brate hahahhahahahhahahahah ..
cuj do koljena problem je u tome .. sto dragi eldin je malo ufuran ;).A ti si glup.
To sto ja crnim nije tvoj problem ...svako ime svoje misljeenje
1. Smijem se tvojem stavu.
2. Nepismen si.
3. Nisi me stariji.
4. Nisam glup, ne kao ti.
5. Neda mi se raspravljat s' tobom.

Hvala, cao.
fOxer123 je napisao/la:
1. Smijem se tvojem stavu.
2. Nepismen si.
3. Nisi me stariji.
4. Nisam glup, ne kao ti.
5. Neda mi se raspravljat s' tobom.

Hvala, cao.
Ti mu pricaj o pismenosti!

(slap me hard 4 off)
dYi je napisao/la:

Meni predobro uradjeno svaka cast stvarno .
Majke mi ti si meni najveci talenat ovdje na gamersu, ne pise se "uradženo" vec "urađeno". Nije ti ovo prvi put da te ispravljam. Inace tvojoj nepismenosti i glupim komentarima se uvijek mogu nasmijati ^^

ontopic

Prvi sig je glup, drugi dobar.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.