Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] ScandaL

493 pregleda · 18 odgovora · otvorena 19.09.2010. u 13:14

Za danas dva real people siga:

comment and rate

scandal

(samo određeni)
Meni se dopalo ,

Čitaj bolan tutove
MrCakano je napisao/la:
Meni se dopalo ,

Čitaj bolan tutove
Hahahhahaha
Prvi mi se svidja pravo.. Moj ukus definitivno.
Drugi , ne bas tako , prosjek cisti.

Zbog toga.
Borderi očajni ... Boje tu i tamo ...

Tri samo zato što na oko izgleda lijepo :D

Pošto me bloko, moram ovdje da iznesem zašto je dobio 3 :(

1 sig
- siga
1. Prvi sig prazniji od kuće siromaha
2. Border je očajan
3. Smugde drama loš

+ siga

1. Solidan flow
2. Solidan light source
3. Solidan text

2 sig

- siga

1. Velična zaista suxa
2. Boje ili bolje reći boja ?
3. Nema light sourcea
4. Border ...

+ siga

1. Lik na njemu
2. Pozicioniranje brusheva

Nije moj problem što ne znaš primiti kritiku .. I dobro ti ljudi kažu, bolje se prihvatiti tutoriala malo pa naučiti ... Niko se nije naučen rodio.
bb

Citaj tutove - uciiii !!
Ramiz je napisao/la:

Citaj tutove - uciiii !!
Ramize ti si meni uvijek bio idol

Objasnio Ramiz HAHAHAHAHAHAHAHA
Necu stavljati ove zvjezdice, jer ne moze se tacno reci ocjena, ovako je izmedju 3-4.

Prvi sig sam ti vec rekao, bio je malo prazan, sad si popunio, nije lose, mada si mogao jos sta dodati, mozda i neki mix boja da malo zivne rad.

Dok mi se drugi svidja ^^ Primijetio sam da volis raditi sigove manjih dimenzija. Svidja mi se lik koji si izabrao, onda blending savrsen, i boje su kul. Uglavnom dobro je keep up.

Prvi sig sra**nje losi efekti .. tj efekti koji kvare render ..
Drugi sig da si povecu rezolucije mogao bi nekako da prodje .. !!
Moram ti reci da imas mnogo dobrih i jakih ideja .. samo neznas da ih izvedes u pravom smislu . :) vjeruj mi ..
<3
piC je napisao/la:
Borderi očajni ... Boje tu i tamo ...

Tri samo zato što na oko izgleda lijepo

Pošto me bloko, moram ovdje da iznesem zašto je dobio 3

1 sig
- siga
1. Prvi sig prazniji od kuće siromaha
2. Border je očajan
3. Smugde drama loš

+ siga

1. Solidan flow
2. Solidan light source
3. Solidan text

2 sig

- siga

1. Velična zaista suxa
2. Boje ili bolje reći boja ?
3. Nema light sourcea
4. Border ...

+ siga

1. Lik na njemu
2. Pozicioniranje brusheva

Nije moj problem što ne znaš primiti kritiku .. I dobro ti ljudi kažu, bolje se prihvatiti tutoriala malo pa naučiti ... Niko se nije naučen rodio.
bb
Da ti odma nešto kažem. Prvo, veze nemaš, a nešto komentarišeš tu da lafo ispadneš neki pro.

u prvom sigu:
smudge je drama loš i onda napišeš solidan flow. a na sigu se vidi da je flow napravljen 95% od smudga. znači njub si.

u drugom sigu:
veličina zaista suxa? ako bi ti stavljo za ovakav sig 420x200px, fakat si njub. boje očajne? jesil imo likovno u školi... nema light sourca? vidi se da si bot, i da misliš da je light source uzet soft brush 20opacity i deri

zato prvo, idi ti malo uči i čitaj, pa dođi ovdje glumit mastera.

ćao
ScandaL je napisao/la:
Da ti odma nešto kažem. Prvo, veze nemaš, a nešto komentarišeš tu da lafo ispadneš neki pro.

u prvom sigu:
smudge je drama loš i onda napišeš solidan flow. a na sigu se vidi da je flow napravljen 95% od smudga. znači njub si.

u drugom sigu:
veličina zaista suxa? ako bi ti stavljo za ovakav sig 420x200px, fakat si njub. boje očajne? jesil imo likovno u školi... nema light sourca? vidi se da si bot, i da misliš da je light source uzet soft brush 20opacity i deri :r

zato prvo, idi ti malo uči i čitaj, pa dođi ovdje glumit mastera.

ćao
Veze nemam ? Mogu ti u PSu biti i tata, i mama, i dedo, i nana, i brat, i sestra i sva ostala sranja koja postoje u porodici, tako da tiho možeš spustiti glavu i zašutiti.

U prvom sigu, smijem svoju glavu položiti, si ovaj flow sasvim slučajno dobio ... I da, smudge je loš, to vidi i moja slijepa nana.

Što se tiče drugog siga, veličina suxa meni, boli me qrac što ti voliš raditi sigove da ih pod lupom moramo gledati ... Light source NE POSTOJI, u bilo kojem obliku, kontaš ? Ako si ti fkt toliko je***o nadrkan na svoje radove, zaboli me qrac, al' moraš naučiti primiti je***u kritiku. Šta, tebi bi odgovaralo da svi pišu "amejzin, 5/5, ma Godlike, evo novog vixtera ..."
Nikad nećeš biti dizajner, ni kondoma za moj ku**c, ako nastaviš sa ovakvim ponašanjem. Ja nemam namjeru da ispadam nikakav je**n' pro, jer od ovih sranja koje ti radiš ja zapravo zarađujem pare. Sigovi se rade 4fun, a vidio sam ti na nekoj temi logo jedan ... Ono nije logo, ono je je***a skica šestogodišnjeg djeteta. Sig svaki retard sa IQom manjim od sobne temperature može napraviti ... Opali je***i render, nađi smudge brusheve na devianu, i izdrkavaj se po radu. Odjebi više sa ovim notifikacijama, ne volim kada me isprovocira klinjo koji još ni je***u srednju nije završio. Kada prestaneš dr**t i počneš je**t', onda mi se obrati.
Do tada, uživaj samozvani pro dizajneru.
piC je napisao/la:
Veze nemam ? Mogu ti u PSu biti i tata, i mama, i dedo, i nana, i brat, i sestra i sva ostala sranja koja postoje u porodici, tako da tiho možeš spustiti glavu i zašutiti.

U prvom sigu, smijem svoju glavu položiti, si ovaj flow sasvim slučajno dobio ... I da, smudge je loš, to vidi i moja slijepa nana.

Što se tiče drugog siga, veličina suxa meni, boli me qrac što ti voliš raditi sigove da ih pod lupom moramo gledati ... Light source NE POSTOJI, u bilo kojem obliku, kontaš ? Ako si ti fkt toliko je***o nadrkan na svoje radove, zaboli me qrac, al' moraš naučiti primiti je***u kritiku. Šta, tebi bi odgovaralo da svi pišu "amejzin, 5/5, ma Godlike, evo novog vixtera ..."
Nikad nećeš biti dizajner, ni kondoma za moj ku**c, ako nastaviš sa ovakvim ponašanjem. Ja nemam namjeru da ispadam nikakav je**n' pro, jer od ovih sranja koje ti radiš ja zapravo zarađujem pare. Sigovi se rade 4fun, a vidio sam ti na nekoj temi logo jedan ... Ono nije logo, ono je je***a skica šestogodišnjeg djeteta. Sig svaki retard sa IQom manjim od sobne temperature može napraviti ... Opali je***i render, nađi smudge brusheve na devianu, i izdrkavaj se po radu. Odjebi više sa ovim notifikacijama, ne volim kada me isprovocira klinjo koji još ni je***u srednju nije završio. Kada prestaneš dr**t i počneš je**t', onda mi se obrati.
Do tada, uživaj samozvani pro dizajneru.
banned h3h3y0
ScandaL je napisao/la:
banned h3h3y0
Okej opasni ^^
Nauči živjeti život, ne kurčit se preko tastature ;) Iskreni prijateljski savjet ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.