Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[WEB] MDesign.com.ba

416 pregleda · 28 odgovora · otvorena 06.09.2010. u 16:38

MDesign

http://mdesign.com.ba/

Pozdrav dragi gameri! Nakon sedam~ dana noćnog kodiranja i učenja htmla i cssa sa elDinom, predstavljam vam svoj prvi portfolio koji sam sam dizajnirao i kodirao.

Ovo mi je prva ozbiljnija web stranica, tako da su sve kritike dobrodošle. Usput, mislim da sam načinio veliki napredak u odnosu na svoju prošlu web stranicu (www.formanuova.com.ba), samim tim što sam naučio html/css.

Svi komentari su dobrodošli.

Have a nice day!

Digao sam anketu je sam mislio da normalnih osoba ima, a ne napaćene djece.
Moćnoo
SongyDesigns je napisao/la:
Vidim nesto uzeto sa Songy-Designs.com a nesto sa Eldin-Design.com

Ali eto ako izuzmemo to, reci cemo da nije los web, a sumnjam da se ovo moze nazvati dizajnom (ukljucujuci i moj trenutni web).

Keep up.
premocna ti je stranica svaka cast songy

a za tebe nije losa stranica za 7 dana sve mi je ok osim nekih gresaka koje su naveli prethodnici GL sa daljnjim radom
Stvarno dobro !! Samo nastavite
SongyDesigns je napisao/la:
Vidim nesto uzeto sa Songy-Designs.com a nesto sa Eldin-Design.com

Ali eto ako izuzmemo to, reci cemo da nije los web, a sumnjam da se ovo moze nazvati dizajnom (ukljucujuci i moj trenutni web).

Keep up.
Iskreno da ti kažem, sa tvog weba je uzeto samo ovo "GRAPHIC AND WEB DESIGNER" i ono "FREELANCER". Izvini, pitao sam te na msnu jel mogu, al ti mi nisi odgovarao.

A ja i elDin smo praktički zajedno pravili stranicu, tj. u isto vrijeme i on svoju i ja svoju, svako veče pričali : ))
Dobar je sajt.

Ima se još toga radit. tek je beta, valjda ali biti će odličan..

Sretno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.