Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS: S | Deagle mixclip #1 by me

233 pregleda · 16 odgovora · otvorena 06.09.2010. u 00:14

Ovako, prvo da kazem, znam da ne smemo da stavljamo samo 1 klip na tema, ali ovo je mixclip, ima ukupno 4 fragova u "minimovie".

Duzina movia : 0:19
Edit by : bioniC aka KryptoN
Frags by : n1cklaz, dark, RONi, frozen
Stream link : http://www.youtube.com/watch?v=CWGjMY1e_I0

rate, com, sub

ovo je moj limit inace je 5/5.

Sync odlican, boje isto tako.

BTW. Sub back :$

- http://www.youtube.com/watch?v=3FNPmnkcwkM slican? 

sync extra...samo mi je nekako cudo
a na dd2 je presvijetlo...
Odlicno, svidja mi se. Jedina zamjerka pretjerao si sa ovim blurom ili DOF kako se vec zove.

Dodaj jos fragova, ubaci intro, outro i od ovog klipa napravi neki filmic od recimo minimalno 2 minute, bas bi volio da ga pogledam.

btw. Ovaj source je li igras preko steam ono orginal ili?
Zookey je napisao/la:
Odlicno, svidja mi se. Jedina zamjerka pretjerao si sa ovim blurom ili DOF kako se vec zove.

Dodaj jos fragova, ubaci intro, outro i od ovog klipa napravi neki filmic od recimo minimalno 2 minute, bas bi volio da ga pogledam.

btw. Ovaj source je li igras preko steam ono orginal ili?
Igram preko steama, ali koristim i steam i nonsteam za moviemaking, jer kad je izasao novi update za CS: S, nemoguce je otvorit stare demoe 

A planirao sam da radim neki mali minimovie, ovo uradio za 30-40 min (najvise vreme oduzele camere), ali jbg, skola pocela .
KRY1337 je napisao/la:
Igram preko steama, ali koristim i steam i nonsteam za moviemaking, jer kad je izasao novi update za CS: S, nemoguce je otvorit stare demoe 

A planirao sam da radim neki mali minimovie, ovo uradio za 30-40 min (najvise vreme oduzele camere), ali jbg, skola pocela .
A sta ima veze sto je pocela skola? Pa brate neces cijeli dan praviti i gubiti vrijeme na ovo. 

Nek u toku jedne sedmice snimis 3-4 fraga i nekoliko kamera za isti, dovoljno je, zar ne?

Ne mora sve biti gotovo za jedan dan. Strpljenje je cudo. 

Ajde uradi film, pa mi javi da pogledam.
Drama ... Synce mi se svidja , fragovi takodje , boje isto , samo si previse bluro ...
- Ocjena :

Moja mišljenje je isto kao Yord-ovo . Boje mi se sviđaju , frag isto tako , samo previše si Blur-irao  . No sync je dobar  .
Fragovi pre-pre-pre-pre-pre jaki. Izgledom bolji source nego 1.6.

Muzika dobro usklađena. Sync odličan, fragovi prejaki.

Druze, iskreno ovo je vrh sto se tice movia.
Ni jedan cs: s movie nisam vidio da je ovako dobar 
Samo nastavi, dobro radis.
I meni ces radit sad kad krenem o5 igrat 

LIKE !!  Stvarno fino odradjen movie 
Znaci muzika ukomponovana uz killove 100%
znaci ja jaci movie nisam vidio stvarno ovo je vrh predobro boje predobre ♥

- Sync prejak, fragovi takodjer predobri. Svaka cast  Nek' si se i ti sjetio da stavis Intro  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.