Diskusija
CS: S | Me by me [Overedit]
185 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 20:10
ljepo brate i source je preljepa igra samo kod nas se slabo igra
dobar
kratak ali dobar!
kratak ali dobar!
kako je prelud klip
lajkam ga
lajkam ga
JaX je napisao/la:
ljepo brate i source je preljepa igra samo kod nas se slabo igra
@ All
tnx, ocekujte nesto prejako @ 50 subscribera na youtube
< Jako , svaka cast , samo nastavi.
Malo mi je previše laggavo, pokušaj preko SourceTV snimati, što se tiče boja malo predrečave dok na drugim mjestima premračne.
Onaj ko se ne razumije kad vidi bruku ovih pretjeranih overflowanih efekta mislit će da je bogzna što, ali ipak se trebaš više fokusirati na fragove uz neki uredan sync jer je CS:Source sama po sebi čudna igra, puno se razlikuje od obične 1.6 verzije i sa ovim nekim hardstyle editom se ne može uočiti neka kvaliteta fragova.
5/10
Onaj ko se ne razumije kad vidi bruku ovih pretjeranih overflowanih efekta mislit će da je bogzna što, ali ipak se trebaš više fokusirati na fragove uz neki uredan sync jer je CS:Source sama po sebi čudna igra, puno se razlikuje od obične 1.6 verzije i sa ovim nekim hardstyle editom se ne može uočiti neka kvaliteta fragova.
5/10
Post dobio aplauz od miire
nyonyo je napisao/la:
Malo mi je previše laggavo, pokušaj preko SourceTV snimati, što se tiče boja malo predrečave dok na drugim mjestima premračne.
5/10
5/10
Mozda je YouTube, a fragove nisu bogzna sta, zato sam i radio "overedit" 
Edit: Eo gledam sad po ko zna koji put HQ video i ne lagga ^_^
KRY1337 je napisao/la:
demo je bio SourceTV, a sta je na svaki klip kod tebi laggavo nzm
Fino uradjeno. Iskreno ne volim vako kad ima previshe efekata na moviu . Ja volim da radim ono simple 'n clean
Ali sve u svemu, fino uradjeno .
Ali sve u svemu, fino uradjeno .
nyonyo je napisao/la:
Ja ti samo kažem kako sam doživio clip i šta bi bilo bolje da uradiš, no bad feelings
najs like it
oversickedit
oversickedit
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.