Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nevjerovatno :(

840 pregleda · 52 odgovora · otvorena 02.09.2010. u 00:50

Nije mi stalo da se pozdravljam sa vama, ali kad pogledate ovo mislim da cete svi vi ostati zateceni i necete moci vjerovati

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/12622-EKSKLUZIVNO-Snimak-stravinog-stradanja-bicikliste-Zenici.html

[youtube]c7IJJu4BZBg&feature[/youtube]

Koja brzina
Kako smo mi pogan, i primitivan narod, covjek ubijen(poginuo) na licu mjesta niko mu ne prilazi

~ Neznam sta jos da kazem na sve ovo, samo ja mislim da na svakoj raskrsnici koja i nema i ima semafore, treba postaviti one ležeće policajce, kako bi se koliko toliko brzina smanjila, ali bez obzira na sve " JA NE MOGU DA VJERUJEM " .. Koja je to samo bila brzina auta:S da biciklista leti u zraku 30m

Rest in Peace (F)
Prvo da onom je**m majku sto je vozio.

Eh a drugo ovi okolo razumijem da su u soku, ali da niko ne pridje mislim stvarno :S

RIP
xxxk je napisao/la:
svaka mu čast ako zaspe u idućih par mjeseci , idiot !
Da sam na mjestu vozača mislim da ne bih više mogao ni spavati kako treba ...
Nositi čovjeka na savjesti radi j*bene brzine, mislim da se to ne isplati, šta je postigla tom brzinom, ugasila jedan zivot ...

Sebi stavila čovjeka ni krivog ni dužnog na savjest :/

Kazna, ja mislim da joj ne treba doživotna, niti bilo kakva kazna, dovoljna kazna je što će ovog čovjeka nositi na savjesti, NAJGORA moguća kazna .

@pura

Potpuno si u pravu.
Takođe mrzim ovakve priče "vidi ovo svi sjede u autu niko da pomogne nastradalom" , a te osobe da su se našle u takvoj situacij' bi isto tak postupile, ostale u autu sjedili i gledali samo ...
Ko god da se našao u ovakvoj situacij' bi se s*ebo :/
Izgubio bi se, kad bi pogledao samo šta se desilo ...

Ja sam imao ovakav slučaj kad sam krenuo na more.
Kod Mostara neko selo čovjek je krenuo na more s porodicom, i stao je da se odmori na obiljezenom mjestu za parkiranje i odmaranje.
Medjutim naletila je neka budala koja je vjerovatno izgubila kontrolu nad vozilu šta ja znam.
Čovjek samo što je izasao iz auta ovaj ga je pokupio, letio je 20m
A sve sam gledao iz auta kad je čovjek pao na zemlju, vidjeo sam da od njeg nema ništa, letio 20m i da prezivi tesko.
Istrčao sam iz auta samo, da pogledam šta se desilo, al' nije mu bilo pomoci.

Većina drugih automobila su samo 'ladno zaobilazili kao da se ništa nije dogodilo.
Sad sam tražio taj članak na internetu al' nisam uspio nać' .

To za tog momka sto je izboden slažem se takođe.
Pun tramvaj, niko da pomogne hmmm ..
Prepali se il'
Mah ko će znat
-RIP Starče. Al ja sam i vidio gorih situacija.
da je klinika cijela bila tu ne bi mu bilo spasa .. leti prvo on, pa ruka, noga.. prestanite srati o tome ..

ova sto je vozila, da li je bila drogirana ?

RIP

http://www.facebook.com/photo.php?pid=182829&fbid=115931038434956&id=100000541821795

Ovo je ona.. Procitajte ispod slike komentar.. Prevod: "Imala sam velik sudar u Zenici."
Zalosno bgm pogledajte prije nego je udarila ( jer je u pitanju zensko lice kako sam procitao ovaj text ) ova 3-4 pjesaka koja su prelazila, mogla je takodjer udariti i ova 3 pjesaka da su samo 1 sec sporije prelazili ovo i sigurno bi prema ovoj brzini ugasila jos 3-4 zivota...

RIP
Stvarno sam bez komentara... Biciklista sam i znam koliko ima bezobraznog naroda ali za ovo nemam komentara...

Smrt je mala kazna za ovakve ljude . . .

Nije nase da sudimo, ali .
Ma meni ovo smješno a i jadno . OMG , radjeno u after effektu
antonny je napisao/la:
O boze kako ga puce auto stvarno zalosno :S btw R.I.P.
Bas. Al' smijesno da se nitko nije usudio izac', al svaka cast ovima s lijeve strane, uzimaju mobitel i zovu 911 :-\
glupaci je****j tezak zivot zelim .

nastradalom vjecan rahmet .
R.I.P juče sam gledao video ali nisam obraćao puno pažnju sada da pogledam uklonjen

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.