Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Liga ???

246 pregleda · 29 odgovora · otvorena 01.09.2010. u 18:13

E pozz gameri
Da li je potrebna liga , mozda GAMERS.ba liga ?
E sad , ukoliko zelite ligu, potreban je organizator i sponzor , te ekipe
Ja mogu biti sponzor donirati servere , za bilo koju ligu od WOG hosting-a
dakle to bi bili kvalitetni serveri/server , ovakvi
212.200.163.179:27020
e sada recote nam ko je najbolji organizator , koji moze odratiti ovu ligu
organizator moze smisliti nagrade , da li ce traziti od mene josh server-a, ja cu ih rado dati za prvo mjesto i slicno , ili da nesta drugo , nek smisli nas organizator
sto spominjem ovo ? zato sto svako ko oce da se prijavi/predlozi organizatora treba da iznese svoje misljenje koje nagrade da dobije pobjednik lige , ili prva 3 mjesta .. i to bira organizator :)

ako ne znate raditi , nemojte se ni prijavljivati , da propadne liga .. :)

EDIT :
NEMA NIJEDAN COVEK SPOSOBAN DA ORGANIZUJE LIGU NA GAMERS.BA ????
MrCakano je napisao/la:
Ne , nemam ništa protiv njega , nego kažem onako , imao je jedan pokušaj kako ja znam , veliki odziv , ali sve palo u vodu .

Gazel no hard feelings
Gazzel nije im'o vremena za te vaše no lajferske frustracije pa vam ne valja, jel
G4ZZ3L je napisao/la:
Gazzel nije im'o vremena za te vaše no lajferske frustracije pa vam ne valja, jel
Šta ima moderatoru na no lajferskom forumu ?
MrCakano je napisao/la:
Šta ima moderatoru na no lajferskom forumu ?
Ja imam moderatora radi znanja o serverima, a ne jer sam 24h tu
G4ZZ3L je napisao/la:
Ja imam moderatora radi znanja o serverima, a ne jer sam 24h tu
Svaka tebi čast , ali sam si predložio da hočeš da organizuješ ligu , nisi uspjeo , i sad nas nazivaš no lajferima -.-'
MrCakano je napisao/la:
Svaka tebi čast , ali sam si predložio da hočeš da organizuješ ligu , nisi uspjeo , i sad nas nazivaš no lajferima -.-'
Liga je bila i u mirofinoj organizaciji, pod jedan, pod dva, smarali su mene da organizujem, a ne ja njih
sNiiz je napisao/la:
Hocemo servere Piksla HostingA !
zar i taj hosting postoji ????
ne budalite to je samo ime :)
piksla ne postoji vishe ..... ni serveri ni hosting , jer je u piksli bilo sve moje

da razjasnimo i tu temu ...
golden_196 je napisao/la:
zar i taj hosting postoji ????
ne budalite to je samo ime :)
piksla ne postoji vishe ..... ni serveri ni hosting , jer je u piksli bilo sve moje

da razjasnimo i tu temu ...
jebiga,ti si toliko reklamirao i govorio da ste sjajni,bajni,ja se navukao,ne mogu bez piksle,tako ce biti i sa ovim hostingom.Da razjasnimo to odmah ::S
sNiiz je napisao/la:
jebiga,ti si toliko reklamirao i govorio da ste sjajni,bajni,ja se navukao,ne mogu bez piksle,tako ce biti i sa ovim hostingom.Da razjasnimo to odmah ::S
zipa , ja pikslu reklamiro samo u 1 temi , a ostale teme su radili raso i king sa mojim acc-om
jer je moja sifra slobodno da kazem bila 1883 na svemu sto mi nije bilo TOLIKO vazno

te su oni ulazili na ovo i reklamirali :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.