Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Skate shop ili nesto slicno ?

117 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.09.2010. u 16:00

Bok ,pozdrav .
Naime nisam dugo bio u Sarajevu i zanima me gdje se tacno nalazi skate shop. Neznam jel se ovako tacno zove .Bio sam u madnessu iza BBI centra ,za taj shop znam .Imal po Sarajevu ovako nekih slicnih trgovina DC opreme i slicni njoj .
E vako bas danas sa jeranom o tome razgovaram.
Imas negdje kod Begove dzamije dakle dje ulaz pa negdje preko puta ugl. bude ti oni po stolovima sto prodaju razne stvari i njih pitaj gdje se nalazi taj skate shop ugl tu je negdje oko Begove dzamije.
dYi je napisao/la:
E vako bas danas sa jeranom o tome razgovaram.
Imas negdje kod Begove dzamije dakle dje ulaz pa negdje preko puta ugl. bude ti oni po stolovima sto prodaju razne stvari i njih pitaj gdje se nalazi taj skate shop ugl tu je negdje oko Begove dzamije.
Eh meni je onaj iz madnesa rekao da se nalazi negdje pored neke medrese ,pord begove dzamije. Bio sam tu kruzio al nisam mogao naci. On je meni rekao da je to u zutoj zgradi .
spOOk je napisao/la:
Eh meni je onaj iz madnesa rekao da se nalazi negdje pored neke medrese ,pord begove dzamije. Bio sam tu kruzio al nisam mogao naci. On je meni rekao da je to u zutoj zgradi .
Stvarno ja ne znam znam da ima tu negdje malo bolje se raspitaj ja sam tu cuo tu sam da pomognem a ti pitaj .
GL
spOOk je napisao/la:
Imas i skate shop na marin dvoru , al slabo tu ima uzeti DC opreme .

DC opreme imas uzeti u Baringosu , na malti iznad pekare AS .
Taj pored medrese sto ti govore, je kad krenes u Barhanu.. Uglavnom pitaj nekog gdje je barhana i ne mozes fuliti, vidjet ces sa lijeve strane..
spOOk je napisao/la:
Ides pravo pored begove i prva lijevo ulicica....vidjet ces izlog za skejtovi, bordovi, odjeca, obuca, ....
evo ti njihova stranica inace mi trener to drzi pa zato znam mozda imas kontakt ili nesto da se informises ako vec ovako ne nadjes
klick

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.