Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Okrutnost obavezno pogledati

309 pregleda · 28 odgovora · otvorena 31.08.2010. u 22:50

nemogu da vjerujem zar ima i ovako bolesni ljudi ! morao sam dici temu makar dobio ban pogledajte video i sve ce vam biti jasno hvala !!!
prvi se kucici u vodu bacaju
oko ovoga si digla zbrka , a kad pretuku nekog' momka nasred ulice , samo se taj dan digne buka oko toga i pa-pa.Na stranu , ovo je užasno , al' sve ovo nema logike.
zalosno , pacenica :(
hahahahahahah ooooooooooooj majkeni hahahahhahahahahahhahaha
Dabogda joj se dijete rodilo u obliku ovih psića je**m joj familiju slab sam na zivotinje je**m joj mamu u pi**u nek dobijem ban ovo je teski zlocin jos zive kucice :@
Nista strasno.

Ovaj zaplet pratim uzivo od pocetka, od objave na Youtube, pa na Bug pa na 4Chan.
xxxk je napisao/la:
oko ovoga si digla zbrka , a kad pretuku nekog' momka nasred ulice , samo se taj dan digne buka oko toga i pa-pa.Na stranu , ovo je užasno , al' sve ovo nema logike.
Pretuci treba svakoga,ko ne zna kako je biti u masovnom fajtu te dobiti malo po labrnji taj treba da se stidi...RANE ZARASTU!!!! "ALI GRIJEH NIKAKO"

Ali ovo,ova jadusa ima hrabrost da baca male stenice u rijeku i to ko da igra kamena sa ramena :S nema rijeci kako joj nije u tu glavu jadnu palo na pamet gdje ce "moja dusa"?
Ima mnogo nacina da se rijesis nezeljeni mladunca,fala bogu imamo koji otvoren centar za pse lutalice da je otisla kod njih i rekla ne mogu da se brinem o njima,oni bi prihvatili te stenice i neko bi to udomio...
Jadan joj bog kad bi dosla pod rukice sve bi te stenadi morala ono da rodi....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.