nemogu da vjerujem zar ima i ovako bolesni ljudi ! morao sam dici temu makar dobio ban pogledajte video i sve ce vam biti jasno hvala !!!
Diskusija
U kanti
Okrutnost obavezno pogledati
309 pregleda · 28 odgovora · otvorena 31.08.2010. u 22:50
prvi se kucici u vodu bacaju
oko ovoga si digla zbrka , a kad pretuku nekog' momka nasred ulice , samo se taj dan digne buka oko toga i pa-pa.Na stranu , ovo je užasno , al' sve ovo nema logike.
zalosno , pacenica
hahahahahahah ooooooooooooj majkeni hahahahhahahahahahhahaha
Dabogda joj se dijete rodilo u obliku ovih psića je**m joj familiju slab sam na zivotinje je**m joj mamu u pi**u nek dobijem ban ovo je teski zlocin jos zive kucice
Svega danas.
Nista strasno.
Ovaj zaplet pratim uzivo od pocetka, od objave na Youtube, pa na Bug pa na 4Chan.
Ovaj zaplet pratim uzivo od pocetka, od objave na Youtube, pa na Bug pa na 4Chan.
xxxk je napisao/la:
oko ovoga si digla zbrka , a kad pretuku nekog' momka nasred ulice , samo se taj dan digne buka oko toga i pa-pa.Na stranu , ovo je užasno , al' sve ovo nema logike.
Ali ovo,ova jadusa ima hrabrost da baca male stenice u rijeku i to ko da igra kamena sa ramena
nema rijeci kako joj nije u tu glavu jadnu palo na pamet gdje ce "moja dusa"?Ima mnogo nacina da se rijesis nezeljeni mladunca,fala bogu imamo koji otvoren centar za pse lutalice da je otisla kod njih i rekla ne mogu da se brinem o njima,oni bi prihvatili te stenice i neko bi to udomio...
Jadan joj bog kad bi dosla pod rukice sve bi te stenadi morala ono da rodi....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.