Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Turniri u Stasnetu INFO

423 pregleda · 22 odgovora · otvorena 29.08.2010. u 17:39

Nakon prošlog turnira u stasnetu koji i nije prošao baš u najboljem svjetlu odlučeno je da se uvedu neka pravila što se tiče turnira.
Prije svega organizovanje turnira više neće vršiti pojedinci nego šef lično. Turniri će se igrati svakog zadnjeg vikenda u mjesecu (s početkom od Septembra).

Uplata N E M A već nagrade objezbeđuje šef.

Također, od sada postoje i neki uslovi koje ekipa mora ispunjavati da bi mogla da učestuje na turniru.

1. Klan mora imati stalan Line-up (znači mixeva N E M A)
2. Klan mora sa istim line-upom u toku mjeseca odigrati minimalno 3 meča u stasnetu da bi ostvario pravo učešća na turniru.

Molim temu u zanimljive da nebi bilo turnir propao zbog ovog il' onog. Za sve dodatne informacije obratite se šefu lično, ja sam napisao sve što mi je rečeno.

GL & HF!
Ak' ti bude više od 2 ekipe ubi me nogama po glavi
nera_f je napisao/la:
Eh reci tom istom sefu da ga nera s gamersa nabije na q.

Sta bola izmisljate toplu vodu odjednom. Nema ovog nema onog nema ? :S

Pa i ne treba uopste biti turnira kad se svako mjesa...

Sto se tice ove i svake sledece teme u vezi stasneta... NECE BITI U ZANIMLJIVIM... !

Osim ako mi neO ili neko od normlanih ne kaze da je stavim ;)

Chus i adio.
Znaci, nemoj da me citiras, odgovori na GB, ako hoces, ako neces nemoras.

Sef ne izmislja nikakvu toplu vodu. Covjek ako nista, hoce u Sarajevu da napravi 4 normalne, stalne, kvalitetne ekipe koje ce makar biti u kadru da se skupe i da lijepo igraju.

Drugo, samim tim jacamo CS scenu, imas po Balkanu djecije ekipe, gdje prculadija igra, ali bi pojela sve klanove u BiH izuzetak nekih.
Samim tim sto covjek svakog mjeseca izdvaja svoje pare da bi nama "gamerima" pravio turnire dokazuje da mu nije do para. Hem sto razvalimo pola opreme (sam znas kako je to na turnirima) hem struja, hem zivci (sve to znas kako ide), jos na kraju ce izdvojiti neku svotu da eto nas obraduje.

Nikad ne znas kad ce taj klan koji se upravo kod sefa trenirao otici i braniti boje nas drzave na nekom vecem turniru.

I pojedinici sto pricate da se 3 puta u mjesecu treba dati za meca 3*5=15*3 puta u mjesecu 45 KM, to vam puno?

Eh sracunajte se vi koliko date za cigare na DAN, te koliko dajete za kladionice i ostale gluposti, pa se zapitajte jel skupo?

Usput ako nadete gdje jeftinije nego kod sefa, a da je priblizno dobro koliko u Stasnetu, zovite mene, da i ja dodem.

Trece, turniri, ne moras ih stavljati u zanimljivim, ekipe koje ce igrati kod sefa redovno ce sami znati za turnir, ne treba nikakve zanimljive teme o tome.

Nije sve kao sto se cini, nije sve tako sivo.

OVER&OUT

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.