Diskusija
[PIC] coolgamer
162 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.08.2010. u 14:12
Prvi sig dosta dobar, samo ti lijeva strana "prazna"..
Drugi sig isto dobar, samo si font fulio totalno. I boju, i vrstu, i poziciju, i velicinu ..
Keep up
edit: u prvom sigu, sig ti prelazi stroke na donjoj strani.
Drugi sig isto dobar, samo si font fulio totalno. I boju, i vrstu, i poziciju, i velicinu ..
Keep up
edit: u prvom sigu, sig ti prelazi stroke na donjoj strani.
1. rad je dosta dobar svidja mi se ..
Kod drugog rada nesvidja mi se stil izrade ovakve sigove ne volim.
Sve u svemu nije lose , al moze to i bolje
Kod drugog rada nesvidja mi se stil izrade ovakve sigove ne volim.
Sve u svemu nije lose , al moze to i bolje

Svidjaju mi se i jedan i drugi rad
Prvi je i više nego ekstra, dobro si uklopio boje i svidjami se tekst samo je mozda prevelik drugi mi je nekako previse mutan i nervira me onaj C4D sto ide preko tog lika. Fino je sto si koristio iz mog packa stvari 

KajotY je napisao/la:
Prvi je i više nego ekstra, dobro si uklopio boje i svidjami se tekst samo je mozda prevelik drugi mi je nekako previse mutan i nervira me onaj C4D sto ide preko tog lika. Fino je sto si koristio iz mog packa stvari 

Prvi mi se svidja, a i drugi nije los. Dobri radovi

Prvi : dobar, pravo
. Samo crna ubija sig, probaj kad završiš sig, dakle na kraju, ako ti je sig većinom plava boja, stavi tamno plavu boju i oboji sig čitav, pa na lighten, da ne bude crne boje, it work believe me ^^.
Drugi : Skloni sa focala ovo zeleno i malo depth popravi, nema nekih osnovnih karakteristika siga, zato cjelokupna ocjena tri +
.
. Samo crna ubija sig, probaj kad završiš sig, dakle na kraju, ako ti je sig većinom plava boja, stavi tamno plavu boju i oboji sig čitav, pa na lighten, da ne bude crne boje, it work believe me ^^.Drugi : Skloni sa focala ovo zeleno i malo depth popravi, nema nekih osnovnih karakteristika siga, zato cjelokupna ocjena tri +
.

Svidjaju mi se obadva rada
Jasm1n je napisao/la:

Svidjaju mi se obadva rada

@Tema:

Prvi signature mi se vise svidja
Drugi je malcice losiji ali su oba predobra

Ja prvi vidio prvi rad
Ramiz je napisao/la:
Ovde nema 4 rada nego samo 2 - znaci OBA RADA 
@Tema:

Ja prvi vidio prvi rad

@Tema:

Ja prvi vidio prvi rad

Čovjek je rodjen da griješi

Desi se svakom da ponekad pogriješi
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.