Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] bENQ

159 pregleda · 6 odgovora · otvorena 04.09.2010. u 17:32

Yo
Odavno nije bilo moje pic. teme, tako da sad predstavljam 2 logoa i jedan sig .

KL Gaming logo ;

KL Gaming v2 ;

B' design logo ;

B' design logo v2 ;

Black Kid Sig' aka Gangsta' ;

Ovaj sam sig radio sa namjerom da kayota izazovem za medalju, pa sam ga i ovdje prestavio .

dA profile
keca :S no uvrede zvijezde neznam da nadem :S,sam si rekao da nisi pocetnik da jesi bila bi 3/4 pocetnicka :) ako kontas sta govorim

EDIT:

Jao faila bozeg jedino sig malo nesto mi se svidja .. a za*** si ga renderom .. boze dragi ubuduce ako oces da ti render ispadne kako treba drzi shift kad ga transformises.
xD moze bolje ..

Losiji si od mene !! Kod mene logoi i sigovi nisu ovako mutni i dosadni. Logo predosadan samo crn !!

Signature... od ovog dijeta si prosjaka napravio ili ko neko drvo koje se susi ! - samo tekst valja

Ja jesam los (znam to i priznajem), ali vecina radova je bljestava i ono... uredna

Pozz

Mogao si puno bolje uraditi ovo sto ti je sve crno ti ko da si pravio logo za sahranu daj neke malo vedrije boje da se istakne sta..
Ramiz je napisao/la:

Losiji si od mene !! Kod mene logoi i sigovi nisu ovako mutni i dosadni. Logo predosadan samo crn !!

Signature... od ovog dijeta si prosjaka napravio ili ko neko drvo koje se susi ! - samo tekst valja

Ja jesam los (znam to i priznajem), ali vecina radova je bljestava i ono... uredna

Pozz
Dal' se ova tema zove "[pic] ramiz " ?
Neznam zasto pricas o svojim radovima, ko da koga to zanima ?
Ja ti rekoh' , necitam tutove zato su mi radovi ovakvi.
Sto se tice logoa, vecina 3d-ova su crna i preferira se crna sto se tice logotipa.

'z

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.