Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Nokia 6303 dekodiranje

119 pregleda · 6 odgovora · otvorena 28.08.2010. u 10:13

Pozdrav,
imam nokiu 6303 classic novu, na m:tel mrezi je. Zanima me ako neko 100% provjereno zna gdje mogu dekodirati telefon - da mogu koristiti na sve mreze.

Pitao sam u par servisa, kazu ne moze se dekodirati taj telefon. Evo sad citam na netu neki tip prodaje isti telefon i kaze da ga je dekodirao, medjutim nije mi jos odgovorio kako.

Ako neko zna - ponavljam - provjerenu informaciju neka kaze gdje i dobije bodove? Ne zelim da pisete 'probaj na skenderiji, probaj na otoci' i slicno.
Provjereno ti je da ako staviš Turbo SIM Card da će ti raditi, a isto tako veoma vjerovatno je da možeš u svakom servisu dekodirati.
united je napisao/la:
Provjereno ti je da ako staviš Turbo SIM Card da će ti raditi, a isto tako veoma vjerovatno je da možeš u svakom servisu dekodirati.
Pitao sam u par servisa, kazu 'Taj telefon se ne moze dekodirati'.

Sto se tice TurboSIM kartice, citao sam da je moguce da se blokira citav telefon tako? Hvala na odogovoru.
Ja dobio isti mobitel na BH mobile mrezu odnjio dekodirati na Skenderiji kazu nemoze se dekodirati taj telefon. I uzo karticu Bh mobile ;)
irrudicibil je napisao/la:
Ja dobio isti mobitel na BH mobile mrezu odnjio dekodirati na Skenderiji kazu nemoze se dekodirati taj telefon. I uzo karticu Bh mobile ;)
Hahaha - hajmo se mijenjati onda? :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.